Валентин Василев: С толкова амбициозен треньор няма как да не сме първи

27.06.2019 г. 11:31:59 ч.
/
Валентин Василев: С толкова амбициозен треньор няма как да не сме първи
Моето лично желание е „Добруджа“ да се пребори за първото място и искрено се надявам, че това ще се случи, заяви председателят на Управителния съвет на клуба Валентин Василев. Като знам колко амбициозен е треньорът Светослав Петров, няма как да очаквам нещо друго, добави той.

Президентът на клуба обаче няма да поставя първото място като цел пред наставника. Важното е да направим боеспособен отбор, а резултатите сами ще дойдат, смята Валентин Василев.

Постарахме се да съберем футболисти с опит и млади, амбициозни момчета, с които да направим един хубав отбор, който в бъдеще да жъне успехи, заяви президентът на „Добруджа“. Той изрази удовлетвореност от факта, че в състава се завръщат много местни футболисти, които искат отново да защитават цветовете на „Добруджа“.

Всичко необходимо за старта на подготовката е подсигурено, като средствата са осигурени от членовете на Управителния съвет. Водят се преговори с нови спонсори. Ще поискаме среща и с кмета Йордан Йорданов, ще помолим и него за съдействие, добави Валентин Василев.

Той призове жълто-зелените фенове да бъдат на стадиона и да продължават със същия хъс да поддържат отбора, за да може с общи усилия той да се завърне там, където му е мястото.

Коментирайте
Подобни новини
ХАНДБАЛ: "Добруджа" загуби в Ловеч
ХАНДБАЛ: "Добруджа" загуби в Ловеч
ВОЛЕЙБОЛ: Юношите на Добруджа 07 победиха и  Исперих
ВОЛЕЙБОЛ: Юношите на Добруджа 07 победиха и Исперих
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа победи Арда и се задържа на  трето  място (ВИДЕО)
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа победи Арда и се задържа на трето място (ВИДЕО)
ФУТБОЛ: "Добруджа" се класира на 1/2-финал за Купата на АФЛ
ФУТБОЛ: "Добруджа" се класира на 1/2-финал за Купата на АФЛЯндекс.Метрика