БАСКЕТБОЛ: Треньорът на „Ънстопабъл“ – Добрич ще участва в мача на звездите

21.03.2019 г. 08:50:05 ч.
/
БАСКЕТБОЛ: Треньорът на „Ънстопабъл“ – Добрич ще участва в мача на звездите
Традиционният Мач на звездите в българския баскетбол този път ще бъде с добричко участие. Треньорът на „Ънстопабъл“ Кирил Киров ще води отбора на Североизтока в сблъсъка му срещу Югозапада. В тази среща ще участват звездите на аматьорската BGO Баскетболна лига, в която се състезава тимът от Добрич.
Мачът на звездите ще се проведе на 21-ви април за 16-та поредна година. Домакин този път ще бъде „Арена Шумен“. Събитието е част от тържествата, с които се отбелязва 100-годишнината на този спорт в България. За втори път, наред със звездите на Националната баскетболна лига, своите умения с оранжевата топка ще демонстрират и най-добрите в BGO лигата с мач между Североизтока и Югозапада. Треньорите ще изберат шестима играчи за своя състав, още толкова ще бъдат селектирани от феновете.
Кирил Киров ще води отбора на Североизтока в тандем с наставника на „Чардафон“ (Габрово) Антонио Станков. Те бяха избрани от организаторите на Мача на звездите – Българска Баскетболна Федерация и Българско баскетболно общество.
Кирил Киров е президент на баскетболен клуб „Ънстопабъл“ – Добрич, който бе основан преди 6 години. Той е треньор на мъжкия състав, а също така участва в тренировъчния процес на подрастващите в школата.

Коментирайте
Подобни новини
ФУТБОЛ:  Устрем (Дончево) разгроми Хитрино като гост. Кико с хеттрик
ФУТБОЛ: Устрем (Дончево) разгроми Хитрино като гост. Кико с хеттрик
ХАНДБАЛ: „Добруджа“ изпусна „Локомотив“ (Варна) (ВИДЕО)
ХАНДБАЛ: „Добруджа“ изпусна „Локомотив“ (Варна) (ВИДЕО)
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа разби Пирин на старта на Суперлигата
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа разби Пирин на старта на Суперлигата
ВОЛЕЙБОЛ: Целта пред Добруджа 07 е третото място, заяви президентът В.Велев (ВИДЕО)
ВОЛЕЙБОЛ: Целта пред Добруджа 07 е третото място, заяви президентът В.Велев (ВИДЕО)Яндекс.Метрика