Ботите: перфектната височина и зимна обувка

10.04.2019 г. 08:29:43 ч.
/ ИА Добруджа
Ботите: перфектната височина и зимна обувка
Когато става въпрос за зимни обувки, всички знаем, че най-голямо разнообразие има при дамските боти и ботуши. Асортимента е голям, а стиловете варират от ниски и груби боти до привличащи погледа високи, с*кси ботуши или чизми. Но нека това не Ви подвежда. Разбирането за това кое изглежда добре на витрината, може да е различно от това което всъщност ви е необходимо и ще отива точно на вашия крак.
Когато обмисляте каква да бъде формата на зимната обувка, помислете за това, каква е формата на вашето тяло и какъв тип подметка ще балансира най-добре теглото ви.
 
Ако желаете да удължите краката и силуета си, изберете дълги прилепнали ботуши с минимално количество детайли и нисък ток. Ако пък сте решили да се спрете на боти и искате да получите същия ефект, то тогава ви предлагаме да комбинирате ботите със същия цвят дълги чорапи.
 
Удобството което трябва да търсите в идеалните боти
Като всяка жена, на която се е налагало да изминава по няколко километра с ботуши или боти, знаете, че има разлика между чифт в който сте се чувствали удобно първоначално и такъв, в който няма да усещате никаква болка дори и след няколко часово ходене. Според д-р Сутера, удобството при ходене с ботуши  или боти, не е толкова в марката и стила, колкото в това от какви материали е изработен. Има три компонента в дизайна, които задължително трябва да търсите: натоварване, мекота и форма на свода.
 
Ако вземете една обувка и можете напълно да огънете подметката, то тя е твърде гъвкава  и няма да ви даде необходимата опора. Може да почувствате мекота и комфорт докато ги пробвате, но това не означава, че са идеалния модел за вас.
 
Следващите два ключови компонента, мекота и форма на свода, зависят от стелката на ботите. Някои марки вече предлагат стелки от мемори пяна, която поема формата на крака ви. Друг вариант са например ортопедичните стелки, които може да намерите по аптеки, магазини за обувки или при личния ви ортопед.
 
Що се отнася до външния материал, можем да ви препоръчаме да се насочите към кожени боти, защото материалът е много мек и издръжлив.
 
Защо тази визия работи?
Най-важното модно правило, разбира се, е да носите това, което ви харесва и да ви кара да се чувствате добре - но има няколко причини, поради които носенето на ботуши с рокли е страхотна идея:
 
В зависимост от вида на ботушите, това може да бъде най-приятната комбинация, която някога ще носите. Това е особено вярно при дълбоки ботуши, които спомагат за създаването на удължен и прибран външен вид. Освен това, жените, които са наясно с формата на краката си, откриват, че ботушите до средата на прасеца, до коляното и над коляното им позволяват да носят поли и рокли, които иначе не биха могли да им бъдат удобни.
Това е чудесна алтернатива за други опции. Прилепналите дънки не са много подходящи за много от нас, а в някои случаи просто не са подходящи. Роклите, обаче, идват в толкова много стилове, че има опции за всеки тип фигура, и много от тях се съчетават добре с ботуши.
 
Като заключение можем само да кажем, каквото и да решите да облечете, едни стилни ботуши винаги ще са подходящ завършек за визията Ви.
 
Биогрaфия: 
Кремена Апостолова
Работя като редактор за Dress4less от 5 години. Преди това съм завършила моден дизайн и това е професията която ме влече най-много. Обичам да чета модни списания и статии свързани с новите тенденции. Обикновено пиша за мода и това което е актуално в момента. Вярвам в това че за някои стилът е вроден, а за други, че могат да бъдат научени!
 
https://drive.google.com/file/d/1leCoSFSjwWmz-RTXD2Qo9kGbPtHBssaN/view
 
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментирайте
Подобни новини
Фирмата с модерната мелница за брашно в Генерал Тошево с награда на „Форбс“
Фирмата с модерната мелница за брашно в Генерал Тошево с награда на „Форбс“
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието
Как се бърка бетон?
Как се бърка бетон?



Яндекс.Метрика