Букмейкъри преляха от залози за кралското бебе

02.05.2015 г. 10:25:35 ч.
/ ИА Добруджа
Букмейкъри преляха от залози за кралското бебе
Супер силният интерес към рождението на кралското бебе удари абсолютен пик вчера. Повечето медии започнаха да публикуват минута по минута всяка малка подробност, свързана с появата на второто дете на Уилям и Кейт. Стълпотворението около болницата "Сейнт Мери" ставаше все по-голямо, търговци припечелваха с всевъзможни сувенири, а британският флаг бе най-честата конфигурация от цветове по улиците на Лондон. В букмейкърските къщи заприиждаха залози от по цели 2500 паунда за това, че бебето - по всяка вероятност момиче - ще се роди именно на първи май. Някои от пунктовете бяха наели момчета, облечени като кралски гвардейци, които държат табла с коефициентите и разнообразието от залози, свързани с раждането на Мидълтън.
Жълтите медии пък се надпреварваха да пускат изумителни слухове - като например, че в "Сейнт Мери" до масичката на Кейт бил намерен кокаин, или пък, че самата тя и принц Уилям умишлено лъжели за датата на раждане и всъщност дори изобщо не били в тази болница, а някъде другаде, за да може Мидълтън да роди на спокойствие. Негласно цяла Великобритания иска Кейт да роди момиченце, а най-вероятните имена според залозите са Даяна, Елизабет и Виктория. Една от заложните къщи - "Уилям Хил" разкри, че само до 10 сутринта вече са постъпили 112 000 паунда под формата на всевъзможни залози за кралската двойка.
Феновете на "Междузвездни войни" пък се надяваха принцесата да се появи на 4 май - датата, която е обявена за празник на легендарната поредица. В интернет тръгнаха и колажи, на които Кейт Мидълтън е с прическата на принцеса Лея. Във Фейсбук и Туитър пък масово се споделяха всякакви новини, коментари и снимки под хаштага "RoyalBaby". Някъде около обяд полицейски конвой се отправи към болницата "Сейнт Мери", което допълнително изостри напрежението около раждането. На много места във Великобритания жени с името Кейт и мъже с името Уилям можеха да ползват безплатни услуги - особено в увеселителните паркове.
Единственият важен човек от кралското семейство, който няма да присъства на раждането, е чичото - принц Хари. Той е в Австралия, за да завърши службата си в редиците на местните войски. А клюките около него гласят, че имал много по-големи проблеми на главата - красавицата Дженифър Лорънс го отрязала и сега лекувал разбитото си сърце.
Кейт роди принц Джордж по естествен начин и искаше да се откаже от цезарово сечение и при сегашната процедура. Въпреки това на Острова се съмняват, че е възможно, понеже бебето би трябвало да закъснява според първоначалната прогноза за термина й.
Стаята и грижите в прословутото "Линдо" крило, в което са се родили Уилям, Хари, малкият Джордж, а сега Кейт очаква и второто дете. Престоят струва по 5000 паунда на вечер и е едно от най-луксозните и комфортни места за раждане в целия свят. А съвсем очаквано фалшиви профили в мрежата постоянно обявяваха, че детето се е появило. Въпреки това до 18,00 ч българско време все още британците чакаха с нетърпение добрата вест.
Снимка:i.cdn.turner.com
Източник:ПП ГЕРБ

Коментирайте
Подобни новини
Русия обяви, че ще върне на семействата им 48 депортирани украински деца
Русия обяви, че ще върне на семействата им 48 депортирани украински деца
Макрон: Икономическият модел на ЕС вече не е жизнеспособен
Макрон: Икономическият модел на ЕС вече не е жизнеспособен
Сделките с недвижими имоти в Европа се сринаха до най-ниските нива от 13 години
Сделките с недвижими имоти в Европа се сринаха до най-ниските нива от 13 години
ЕК изплати помощи на Украйна в размер 1,5 млрд. евро
ЕК изплати помощи на Украйна в размер 1,5 млрд. евро



Яндекс.Метрика