Добруджа ще започне сезона с нови екипи, нови спонсори и подобрения на стадиона

14.06.2018 г. 15:45:28 ч.
/
Добруджа ще започне сезона с нови екипи, нови спонсори и подобрения на стадиона
Отборът на Добруджа се събира в понеделник (18 юни) за първа тренировка от предсезонната подготовка. Наставникът Диян Божилов ще изведе футболистите от 18.00 часа на стадион „Дружба”. Повече от петима нови състезатели се очакват на първото занимание, сподели за радио „Добруджа” президентът на клуба Николай Милков, но пожела да запази имената им в тайна. Спонсори на тима ще бъдат фирмите „Пионер България” и „Изида”, като предстои скоро да бъде обявен и още един.
За новия шампионат добруджанци ще бъдат с нови екипи, изработени от фирма „Красико”. Те ще бъдат с ново лого, свързано със 100-годишнината на клуба и ще бъдат препратка към екипа на тима от 1997 година. Предстои подмяната на двете резервни скамейки, като новите седалки за резервните състезатели ще бъдат кожени. Средствата  са осигурени от фирмите „Веселина Трейд” и „Agrochemical”. Освен това ще бъдат подменени и 2000 седалки за зрителите на стадион „Дружба”. Изцяло ще бъдат сменени тези в сектор В и част от сектор А.
Друга добра новина е, че Николай Милков и зам.-председателя на Спортната комисия в Общинския съвет – Георги Друмев, са изчистили различията си. Ще действаме заедно за „Добруджа” и за спорта в Добрич като цяло. Планираме съвместни проекти, свързани с отбелязването на 100-годишнината на клуба, каза Милков. Той изказа благодарности и на кмета и на Общинския съвет за разбирането, което проявяват.

Коментирайте
Подобни новини
Община Балчик  залага в проектобюджета 800 000 лв. за ФК Черноморец
Община Балчик залага в проектобюджета 800 000 лв. за ФК Черноморец
ВОЛЕЙБОЛ: Давиде Ковач чака да бъде  картотекиран в  Добруджа 07
ВОЛЕЙБОЛ: Давиде Ковач чака да бъде картотекиран в Добруджа 07
ФУТБОЛ: Първият очакван бразилец пристигна в Добрич (ВИДЕО)
ФУТБОЛ: Първият очакван бразилец пристигна в Добрич (ВИДЕО)
100 години ФК Добруджа: И сега настръхвам, като си спомня ревът на публиката, споделя вратарят Райчо Атанасов (ВИДЕО)
100 години ФК Добруджа: И сега настръхвам, като си спомня ревът на публиката, споделя вратарят Райчо Атанасов (ВИДЕО)Яндекс.Метрика