Начало >Добруджа >Общество

Ева-Мария за концерта: Надявам се да видя пълна зала. Тази подкрепа за нас е много важна

20.02.2020 г. 10:51:17 ч.
/
Ева-Мария за концерта: Надявам се да видя пълна зала. Тази подкрепа за нас е много важна
Знам, че всеки път за такава благотворителност, хората са с отворени сърца и винаги залите са пълни. Надявам се, че и тази вечер ще е така. Това заяви вокалистката на Deep Zone Ева-Мария Петрова, която е основният организатор на благотворителния концерт в подкрепа на нейната по-малка сестра Криси.
Припомняме, целта на събитието е набиране на средства за 20-годишната Кристина от Добрич, която страда от от рядко и тежко генетично заболяване и след навършване на пълнолетие, държавата спря да отпуска  помощ за  набавяне на жизнено необходимата й специализирана храна.
В концерта ще участват добричките звезди Миро, Дамян Попов, Иво и Пламен Добреви, Deep Zone Project, чиято вокалистка Ева Мария е по-голямата сестра на Криси. На сцената ще излязат още Дивна и Виктория Георгиева, която тази година ще представя България на "Евровизия" Ева-Мария сподели, че изпълнителите веднага са откликнали на нейната молба да се включат в концерта. 
Ще бъде вулкан от емоции. Подготвили сме много изненади, каза певицата от Добрич, като добави, че в концерта ще се включат малки изпълнители от СУ „Св. Климент Охридски” и две танцьорки.
Правим благотворителен концерт и се надявам  да видя пълна зала, защото тази подкрепа за нас е много важна.  Аз съм пяла на много благотворителни концерти. Винаги съм помагала, но не съм си представяла, че и на член от моето семейство ще се случи, каза Ева-Мария. Тя припомни, че сестра й е първото дете в България с подобно рядко заболяване. Преди няколко години са се родили още две деца със същото заболяване. Сега в Добрич има още едно дете с такъв вид заболяване, което се казва Кристиян. Това е сложно генетично заболяване и за съжаление лекарите тепърва се запознават с такава болест, сподели още Ева-Мария. Въпреки делото, което върви в момента по казуса, по последна информация от Здравната каса са обещали, че нещата ще се оправят в най-кратки срокове. Докато го нямаме черно на бяло, ние правим всичко за да съберем сума, с която Криси да има спокойствието, ако стане забавяне в системата. Затова смятам, че благотворителният концерт е правилният избор, заяви изпълнителката.
Все още има покани за концерта, които са на цена от 10 лева. Те могат да бъдат закупени преди началото на събитието, от касата на зала „Добрич”. Във фоайето на залата ще бъде разположен и благотворителен базар. На него ще се предлагат ръчно изработени от майката на Криси мартеници, сувенири, гривни и др.
Ева-Мария обясни, че събраните  до момента в дарителската сметка пари, включително от концерта тази вечер, ще отидат за допълнителна рехабилитация и скъпоструващи храни, които се набавят от чужбина, с което Здравната каса няма нищо общо.
Искам да уверя хората, че ние няма да злоупотребим с тези пари, заяви Ева-Мария, като призна, че у хората винаги има известно съмнение.

Коментирайте
Подобни новини
17-годишна англичанка е доброволец в РБ „Дора Габе” (ВИДЕО)
17-годишна англичанка е доброволец в РБ „Дора Габе” (ВИДЕО)
Времето в сряда
Времето в сряда
Семейство Станчеви – най-четящото семейство в Добрич (ВИДЕО)
Семейство Станчеви – най-четящото семейство в Добрич (ВИДЕО)
Областните етапи на състезанията "Млад огнеборец" и на "Защита при бедствия..." ще се проведат в Добрич
Областните етапи на състезанията "Млад огнеборец" и на "Защита при бедствия..." ще се проведат в Добрич



Яндекс.Метрика