Фен-клуб Генерал Тошево неизменно подкрепя волейболните ни национали (ВИДЕО)

14.09.2018 г. 09:48:57 ч.
/
Фен-клуб Генерал Тошево неизменно подкрепя волейболните ни национали (ВИДЕО)
Кметът на Община Генерал Тошево Валентин Димитров и един от най-големите любители на волейболната игра в област Добрич – Петър Драгнев от години неизменно подкрепят българския национален отбор по волейбол във всеки един двубой в Двореца на културата и спорта във Варна. Двамата винаги са на първите редове в залата, като често попадат и в полезрението на телевизионните камери по време на прякото предаване на волейболните срещи.
„Фен-клуб Генерал Тошево винаги е с националния отбор”, казва с усмивка кметът Валентин Димитров. Винаги облечен с фланелка на националите, Димитров не крие емоциите си по време на мача – става прав, жестикулира, анализира ситуациите.
Още по-емоционален е Петър Драгнев. По-голяма част от мачовете за него преминават на крака, с високо вдигнати ръце – по-често от радост, но понякога и със сериозни претенции към някое отиграване или съдийско решение.
Димитров и Драгнев имат билети за всички мачове на българския национален отбор и ще бъдат сред онези повече от 5000 българи, които имат щастието да бъдат в зала „Конгресна” и да съпреживяват Световното първенство заедно с отбора.
Кметът Валентин Димитров и известен с любовта си към спорта и специално към волейбола. Самият той е лидер на отбора на „Спортист”, а ежегодно Генерал Тошево е домакин на областен турнир за Купата на кмета. Повечето от трофеите вече красят кабинета му, тъй като, за разлика от кметския кабинет, на волейболното игрище не е особено гостоприемен и играе винаги за победа.
Петър Драгнев почти не пропуска волейболно събитие в региона. Често може да бъде забелязан и на мачовете на Добруджа 07 в зала „Добротица” – все така емоционален и непримирим.
Относно представянето на националния отбор – и двамата смятат, че контузиите и скандалите около тима не би трябвало да се отразят на представянето му, макар да оказват някакво влияние. Драгнев е добър приятел с Владислав Иванов, който напусна националния отбор след скандал със селекционера Пламен Константинов, но мнението му е, че треньорът винаги е прав и той носи отговорност за решенията и резултатите на тима.
Петър Драгнев е семеен приятел с Андрей Жеков. Запознал ги общ познат и от години двамата поддържат приятелство.
 
Репортаж от зала „Конгресна” на Петър Петров и Стефан Калев
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
ХАНДБАЛ: Младежите на „Добруджа“ – трети в България, Илиян Денев – най-добър защитник
ХАНДБАЛ: Младежите на „Добруджа“ – трети в България, Илиян Денев – най-добър защитник
Боксьорка на „Добруджа“ спечели сребърен медал в Сърбия
Боксьорка на „Добруджа“ спечели сребърен медал в Сърбия
БИЛЯРД: Николай Пенчев – първият местен състезател на финал на турнирите в Добрич
БИЛЯРД: Николай Пенчев – първият местен състезател на финал на турнирите в Добрич
ФУТБОЛ: Четвърта поредна победа за „Септември“ (Тервел)
ФУТБОЛ: Четвърта поредна победа за „Септември“ (Тервел)Яндекс.Метрика