Начало >Добруджа >Криминални

Хванаха трима дрогирани зад волана

22.02.2017 г. 11:36:48 ч.
/ ИА Добруджа
Хванаха трима дрогирани зад волана
Трима заловени за ден с положителни проби за упойващи вещества и канабис зад волана. 
На 21 февруари, около 13:20 часа по ул. „Батак” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични вещества, цифровата индикация отчита положителен резултат за употреба на наркотичните вещества канабис и амфетамин.  С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.К. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 21 февруари, около 13:20 часа по ул. „Батак” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация. В хода на проверката са установена суха тревна маса с тегло 3, 4 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.Р. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 21 февруари, около 22:15 часа по ул. „Дунав” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични вещества, цифровата индикация отчита положителен резултат за употреба на наркотичните вещества канабис и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан К.Г. (22 г.) от с. Плачи дол, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Снимка:rostov.press

Коментирайте
Подобни новини
Млада жена е задържана за шофиране след употреба  на амфетамин и метамфетамин
Млада жена е задържана за шофиране след употреба на амфетамин и метамфетамин
Задържаха мъж за притежание на канабис и амфетамин
Задържаха мъж за притежание на канабис и амфетамин
Катастрофа между лека кола и мотоциклет по околовръстния път на Добрич
Катастрофа между лека кола и мотоциклет по околовръстния път на Добрич
Мотоциклетист е пострадал при катастрофа в Добрич
Мотоциклетист е пострадал при катастрофа в Добрич



Яндекс.Метрика