Ивет Лалова минава под венчило на 21 септември

04.08.2013 г. 21:47:00 ч.
/ ИА Добруджа
Ивет Лалова минава под венчило на 21 септември
Ивет Лалова ще се омъжи за своя годеник Симоне Колио на 21 септември в Италия. По решение на двамата влюбени церемонията ще се състои в Риети, родния град на Симоне и мястото, където атлетите живеят и тренират от години. Очаква се за най-светлия миг за двамата да пристигнат звездни гости от цял свят. "На 21. септември взимам за жена любовта на живота си. За мен това е истинската цел на 2013 година", написа наскоро 31-годишният спринтьор в профила си във Фейсбук.
Поканите са с изрисуван пръстен, в който са вплетени буквите И и С. "Вашата обич и приятелство са безценни за нас", започва обръщението на Ивет и Симоне към всеки един от поканените на сватбата им.
Както си му е редът, сватбата на двамата млади ще започне първо с църковния ритуал. Той ще се проведе в "Чиаза ди Сан Доменико", а началният час е 18.
Църквата, в която ще се проведе церемонията, е от средните векове. Нейният строеж е започнат през 1266 година от доминиканските монаси, които са живеели в града. Тя е разположена в непосредствена близост до мястото, където свети Доминик е канонизиран от папа Григорий IX през 1234 г. Официално божият храм е завършен през 1268-а. Преди години от общината в Риети подаряват на църквата орган - като жест за завършената реставрация. Така че със сигурност тържеството на Ивет и Симоне ще бъде огласено от орган и хор, каквато е традицията в "Чиаза ди Сан Доменико".
Големият купон обаче няма да е в града, а в абатството "Ди Сан Пасторе", бивша резиденция на италиански кардинал. Абатството е построено от монаси преди 813 години.

Източник:Cross.bg

Коментирайте
Подобни новини
ХАНДБАЛ: "Добруджа" загуби в Ловеч
ХАНДБАЛ: "Добруджа" загуби в Ловеч
ВОЛЕЙБОЛ: Юношите на Добруджа 07 победиха и  Исперих
ВОЛЕЙБОЛ: Юношите на Добруджа 07 победиха и Исперих
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа победи Арда и се задържа на  трето  място (ВИДЕО)
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа победи Арда и се задържа на трето място (ВИДЕО)
ФУТБОЛ: "Добруджа" се класира на 1/2-финал за Купата на АФЛ
ФУТБОЛ: "Добруджа" се класира на 1/2-финал за Купата на АФЛЯндекс.Метрика