Жена, джип и пистолет издирва полицията в Нови Искър

03.01.2018 г. 09:47:46 ч.
/
Жена, джип и пистолет издирва полицията в Нови Искър
Полицията работи по различни версии за убийството на петте жертви в къщата в Нови Искър. Жертвите са баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена - майка на съпругата. Дори кучето на семейството - немска овчарка, е било застреляно.
Пред Нова телевизия съсед на убитите разказа, че издирваната 44-годишна Кети Кюхова е била открита убита като останалите петима в Нови Искър. Това той дочул от разследващите. Информацията не е потвърдена от полицията.
Също по думите на съседа още снощи бил открит и джипа на семейството в съседна гора, а до него - тялото на жената, но от МВР няма потвърждение на информацията. Познаваме ги като добро семейство, разказа съседът на убитите.
Към момента не е открито оръжието на престъплението, нито 44-годишната Кети Кюхова, която е дъщеря на възрастната жена, съпруга на убития мъж и майка на младото момиче. Няма официална информация да е открит и семейния джип, според МВР.
Един от убитите в Нови Искър - 20-годишният Георги, е работел като санитар в психиатричната болница "Св. Иван Рилски" в града. Това стана ясно от думите на психиатъра д-р Цветослава Гълъбова - директор на болницата, пред Нова телевизия.

Тя бе поканена като коментатор на случая снощи, но по-късно е разбрала, че нейн служител е сред жертвите в Нови Искър.
Георги винаги е било приветливо, приятно, много интелигентно момче. Занимаваше се с мотори, каза психиатърът.
Според д-р Гълъбова е възможно да има обвързване между убиеца и жертвите. "Нещо се случва в подобно обвързване. Това е обикновено семейство, спокоен квартал", каза д-р Гълъбова.
Хората в квартала се плашат, че е възможно убиецът да е на свобода.
Източник:News.bg

Коментирайте
Подобни новини
Милионерският син Християн Гущеров арестуван след сбиване
Милионерският син Християн Гущеров арестуван след сбиване
Международен ден на прегръдката
Международен ден на прегръдката
Усложнение на метеорологичната обстановка предвиждат от НИМХ
Усложнение на метеорологичната обстановка предвиждат от НИМХ
ТИР полетя от мост. Приземи се в река
ТИР полетя от мост. Приземи се в рекаЯндекс.Метрика