Начало >Добруджа >Общество

Кабаретен стил на тазгодишния бал „Вино и любов” на ДГ „Първи юни”

14.02.2018 г. 11:02:46 ч.
/
Кабаретен стил на тазгодишния бал „Вино и любов” на ДГ „Първи юни”
Традиционният благотворителен бал, който ежегодно организира ДГ „Първи юни“ №17 в Добрич тази година обичайно се проведе в навечерието на празниците „Трифон Зарезан“ и „Св.Валентин“. За седемнадесета поредна година детското заведение събра на своя уникален празник бивши и настоящи родители на своите деца, учители на партньорски училища и детски градини, представители на бизнеса, с които заведението си партнира.  Тази година дрескодът на бала беше в червено и черно, а стила – кабаретен. Целта на бала не е само да се съберат финансови средства за детската градина.
По традиция на бала се проведоха дегустация на вина, томбола, таен и явен търг, базар, изненади и забавни игри. „Черешката на тортата“ тази година беше танцът на балет „Молен Руж“ /учители на детската градина/, който изправи присъстващите на крака и обра бурните им овации. Атмосферата, както винаги беше екзалтирано - празнична, заредена с много емоции и веселие. Имаше и арт-кът за снимки, който беше много желано място от гостите на бала, които можеха да се преобразят с някой кабаретен атрибут.
Финансовите средства,  които се събраха на бала са предназначени за обновяване материалната база на детската градина. Директорът на градината отчете, че средствата от миналогодишния благотворителен бал са били разходвани точно, както е било планирано – закупени са 12 килима за 6 групи и са изработени нови гардероби за децата от 3 групи. Тази година със средствата ще се изработят гардероби и за другите 3 групи, а с останалите средства ще се довърши мебелировката в занималните на децата.

Коментирайте
Подобни новини
Броят на заболелите от грип в Добричка област остава нисък
Броят на заболелите от грип в Добричка област остава нисък
Времето на 23 октомври
Времето на 23 октомври
 Да подготвим родителите за група "Уомбат" (ВИДЕО)
Да подготвим родителите за група "Уомбат" (ВИДЕО)
 Мораториум върху преобразуване на висшите училища в България отлага решението ДТК да стане филиал на ТУ Варна (ВИДЕО)
Мораториум върху преобразуване на висшите училища в България отлага решението ДТК да стане филиал на ТУ Варна (ВИДЕО)Яндекс.Метрика