Начало >Добруджа >Регионални

Кметът на община Добричка свиква консултации за СИК във връзка с частичните избори в Лясково

13.04.2018 г. 14:59:37 ч.
/
Кметът на община Добричка свиква консултации за СИК във връзка с частичните избори в Лясково
Кметът на община Добричка свиква консултации за определяне състава и броя на членовете на Секционната избирателна комисия във връзка с произвеждането на частичен  избор на кмет на кметство Лясково. Консултациите ще се проведат на 17 април от 13.30 часа в зала 108  в сградата на общинска администрация, ул. „Независимост“ №20.
На консултациите представителите на поканените партии и коалиции трябва да представят писмено предложение за състав на СИК, което съдържа имената на предложените лица, единен граждански номер, длъжност в комисията, образование, специалност и партията или коалицията,която ги предлага ителефон за връзка с предложеното лице; Заверено от партията копие на удостоверение за актуално правно състояние на партията, издадено не по-рано от 10 януари 2018 г. (датата на насрочване на изборите), или заверено от представителя на коалицията копие от решение за образуване на коалицията в изборите за 43 НС, с което се удостоверяват пълномощията на лицата, представляващи съответната партия или  коалиция; Пълномощно от лицата, представляващи съответната партия или коалиция, в случаите, когато в консултациите участват упълномощени лица и Предложение за резервни членове на СИК.
Предложените членове за състава на СИК следва да отговарят на изискванията на Изборния кодекс.
Снимка:dobrudjabg.com

Коментирайте
Подобни новини
На 22 септември откриват зала „Кан Тервел” в музея в Тервел
На 22 септември откриват зала „Кан Тервел” в музея в Тервел
Отношението  към земята трябва  да е щадящо и с грижа, казва производителят на биологични продукти Венета Минчева (ВИДЕО)
Отношението към земята трябва да е щадящо и с грижа, казва производителят на биологични продукти Венета Минчева (ВИДЕО)
Дара ще пее днес за младежите в Генерал Тошево
Дара ще пее днес за младежите в Генерал Тошево
Д-р Камелия Кирчева е преизбрана за Управител на СБР – Тузлата
Д-р Камелия Кирчева е преизбрана за Управител на СБР – ТузлатаЯндекс.Метрика