Начало >Добруджа >Общество

МЕСТНИ ИЗБОРИ: Коалиция между ГЕРБ и СДС е успешна формула за Добрич (ВИДЕО)

19.10.2019 г. 13:00:34 ч.
/
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Коалиция между ГЕРБ и СДС е успешна формула за Добрич (ВИДЕО)
Кандидатът за кмет на Добрич от местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова се срещна с членове и симпатизанти на СДС. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ и депутат в 44-ото Народно събрание вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на областната структура на СДС д-р Ганчо Стоянов, кандидати за общински съветници в общата листа на ГЕРБ и СДС.
Надежда Петкова благодари за доверието и подкрепата, както за себе си, така и за кандидатската листа за общински съветници на Добрич.
„Убедена съм, че на 27 октомври вечерта ще се поздравим с победата“, добави тя.
„Най-естественият съюзник на ГЕРБ е СДС, защото имат едни и същи ценности. По-рано тази година отново имахме успешна коалиция на европейските избори. Да сме заедно е успешна формула за Добрич“, каза вицеадмирал Пламен Манушев.
Той подчерта, че Надежда Петкова е изборът на работодателите в Добрич. „Те не само я подкрепят, а и част от тях са в кандидатската листа за общински съветници, което я прави много силна и уникална“, добави Манушев.
Той определи предизборната програма на Надежда Петкова като амбициозна, но реална. „Ако бъде изпълнена, бързо ще се усети положителната промяна. Затова изключително много разчитам на СДС, за да стигне посланието ни до повече хора“, добави депутатът.
„СДС има потенциал за промени по места по отношение на десните политики“, каза Иво Пенчев – кандидат за общински съветник. Той добави, че ГЕРБ и СДС са заедно в дясното пространство и могат да устояват всички десни идеи.
„СДС е партията, която извърши промяната в България, а ГЕРБ е партията, която управлява вече трети мандат“, каза Д-р Ганчо Стоянов - председател на областното ръководство на СДС и добави, че е достойно да са заедно на избори, като две партии членуващи в Европейската народна партия.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Времето в петък
Времето в петък
Издателство Клет България  провежда  информационно събитие  в Добрич
Издателство Клет България провежда информационно събитие в Добрич
Около 18 000 души е разликата в избирателните списъци в областта  за ЕП и НС
Около 18 000 души е разликата в избирателните списъци в областта за ЕП и НС



Яндекс.Метрика