Кои са отборите които ще участват на Евро 2020

21.04.2021 г. 15:52:22 ч.
/
Кои са отборите които ще участват на Евро 2020
   В това Европейско първенство ще вземат участие общо 24 националности, разпределени в 6 групи от по 4 тима. Първите два отбора от всяка група заедно с първите 4 тима с най-добри резултати в общото класирането на отборите на трето място се класират за 1/8-финалите.

   Група „А“ ще ни предостави сблъсъци между Турция, Италия, Уелс и Швейцария. „Адзурите“ изглеждат като фаворит за продължаване към следващата фаза, но борбата за второ и трето място изглежда ще бъде доста ожесточена.

   В Група „B“ попадат Дания, Белгия, Русия и дебютанта на Европейски първенства – Финландия. Тук сякаш още отсега „се червенее на върха“ – по всичко личи, че „Червеният динамит“ ще спори в челото с „Червените дяволи“. Може би „Сборная“ ще успее да се добере до третото място, а финландците ще трябва да се задоволят с участието.

   В Група „C” са позиционирани тимовете на Нидерландия, Украйна, Австрия и вторият дебютант на подобни форуми – Северна Македония. Очевидният фаворит за спечелването на групата изглежда отборът на „Лалетата“, ала следващите позиции в класирането на този етап са загадка.

   Група “D” помещава Англия, Хърватия, Шотландия и Чехия. „Трите лъва“ изглежда ще диктуват темпото в тази група, водени от „Ватрените“. Третото и четвъртото място сякаш ще бъдат поделени между останалите два тима, с надеждата за някой от тях, че то ще даде квота за следващата фаза.

   Група „E” е окомплектовала отборите на Испания, Швеция, Полша и Словакия. „Ла Фуриа Роха“ е супер-фаворита тук, следван от „Тре Кронур“, „Орлите“ и „Соколите“; в тази последователност.

   В Група „F” ще станем свидетели на сблъсъци между националните гарнитури на Унгария, Португалия, Франция и Германия. Тази група получава и приза „група на смъртта“. Изключвайки отбора на „Маджарите“, който е и очевидният аутсайдер тук, Група „F” е събрала отборите на настоящия носител на трофея на Европейско първенство (Португалия), Световния шампион (Франция) и най-титулувания тим на Евро-форуми (Германия). Тук предстои изключителен спектакъл още в тази ранна фаза, тъй като е крайно непредвидимо по предварителни прогнози тези тимове да бъдат правилно разпределени сред челните три места.

   Струва ли ви се, че има отсъстващ? Или по-скоро – иска ли ви се да има още един присъстващ? Най-вероятно отговорът е „да“, тъй като очевидно отборът на България не попада сред тези 24 отбора, но май до някаква степен сме се примирили с това. С или без „Лъвовете“ ние пак ще се забавляваме и на Евро 2021. А освен, за да се забавляваме, ако искаме да спечелим нещо по време на първенството, бихме могли да се доверим на експертите в бранша с предоставянето на обосновани футболни прогнози – Прогнози.БГ. Тук можем да открием навременна, задълбочена и най-вече коректна информация, която да ни бъде от полза при прогнозирането на двубои от първенството.

Коментирайте
Подобни новини
Галин Костадинов спечели медал на Европейското за ветерани
Галин Костадинов спечели медал на Европейското за ветерани
ФУТБОЛ: Момиче от Добрич спечели купа с девойките на „Лудогорец”
ФУТБОЛ: Момиче от Добрич спечели купа с девойките на „Лудогорец”
КАРАТЕ: 6 медала за КК „Добруджа“ от Купа „Етър“
КАРАТЕ: 6 медала за КК „Добруджа“ от Купа „Етър“
КАРАТЕ: 11 медала за „Самурай” на Купа „Етър”
КАРАТЕ: 11 медала за „Самурай” на Купа „Етър”



Яндекс.Метрика