Начало >Добруджа >Общество

Лидерът на "Да България" в Добрич: Основната ни цел е борбата с корупцията (ВИДЕО)

13.10.2017 г. 12:59:50 ч.
/
Лидерът на "Да България" в Добрич: Основната ни цел е борбата с корупцията (ВИДЕО)
Съществуването на „Движение Да България” се продиктува именно от гражданското недоволство от политиките, които намират прекрасна почва в България – тези политики, които не защитават гражданските интереси. Това заяви в студиото на МГ „Добруджа” председателят на партията в Добрич арх. Надежда Пампорова. Тя е категорична, че гражданските  активности се затормозяват от лошата законова уредба, а този проблем се решава само по политически път. Ние не сме хора, които се борят за власт и за политически позиции. Ние сме хора, които сме се събрали заради проблемите в държавата. Нашата основна цел е да се борим с тези проблеми, каза още Пампорова. Тя определи като основна задача е борбата с корупцията. В който и проблем да се съсредоточим, в крайна сметка стигаме до факта, че причината се крие в корупционни практики, смята Пампорова. Тя признава, че в партията има много хора без политически опит. Това обаче носи и позитиви, че сме чисти в своите убеждения, смята тя.
В момента усилията на „Да, България” са насочени към учредяване на местни структури и създаване на групи по компетентност, за да бъдем адекватни на наболелите въпроси в България, каза още Пампорова. Според нея не може да се каже със сигурност  колко са спечелили или загубили от самостоятелното им явяване на парламентарните избори, но това е бил единственият начин да разберат своите сили. За област Добрич не успяхме да работим достатъчно активно за партията, защото не сме популярни политически лица, но с малкото което направихме, постигнахме не лош резултат, каза още Пампорова. 
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Утре ще се проведе открита приемна на кмета в квартал „Балик”
Утре ще се проведе открита приемна на кмета в квартал „Балик”
График на дейностите по водния цикъл за периода 16-22 юли
График на дейностите по водния цикъл за периода 16-22 юли
Прогноза за вторник
Прогноза за вторник
Областният управител  участва в заседание на Оперативния щаб за нормализиране на положението при огнищата на чума
Областният управител участва в заседание на Оперативния щаб за нормализиране на положението при огнищата на чумаЯндекс.Метрика