Начало >Добруджа >Култура

Любо Нейков и Станимир Гъмов ще гостуват в Добрич с комедията „ Жена ми се казва Борис”

17.05.2018 г. 09:35:51 ч.
/
Любо Нейков и Станимир Гъмов ще гостуват в Добрич с комедията „ Жена ми се казва Борис”
Една от топ постановките в България "Жена ми се казва Борис” ще покори и публиката в Добрич! Уникалната комедия ще гостува в града на 20 юни от 19 часа в ДТ „Йордан Йовков“.
Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи... Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети.
Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко - изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсена постановка в България "Жена ми се казва Борис”. 
Любимецът на публиката Любо Нейков влиза в главния женски образ на мястото на Румен Угрински. Дори да сте гледали постановката, сега ще я видите в друга светлина! В ролята на съпругът зрителите могат да видят Станимир Гъмов, обявен за победител в първия сезон на „Като две капки вода”. На сцената излиза плеяда от звезди – актьорите от „Комиците”- Петьо Петков-Шайбата и Ернестина Шинова, както и Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева.
Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията - Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов.  Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край. 
Потопете се в незабравимо преживяване с гарантирани 2 часа смях в най-щурата постановка за цяла България на 20 юни от 19 часа в ДТ „Йордан Йовков“!
Билети за спектакъла ще намерите на тел. 058/605 573 и 0885 387 319 и на касата на театъра!

Коментирайте
Подобни новини
КУЛТУРЕН АФИШ  18 февруари – 24 февруари 2019 г.
КУЛТУРЕН АФИШ 18 февруари – 24 февруари 2019 г.
Първа награда за Александър Петров в литературен конкурс, посветен на Левски
Първа награда за Александър Петров в литературен конкурс, посветен на Левски
Наградиха най-добрите в конкурса за рисунка „Нарисувай доброта” (ВИДЕО)
Наградиха най-добрите в конкурса за рисунка „Нарисувай доброта” (ВИДЕО)
Ученици представят в галерията в Добрич изложба „Нарисувай доброта“
Ученици представят в галерията в Добрич изложба „Нарисувай доброта“Яндекс.Метрика