Мариета Милева: Домашната пекарна е сбъдната мечта. Конкуренцията не ни притеснява, защото сме различни (ВИДЕО)

14.11.2018 г. 11:19:55 ч.
/
Мариета Милева: Домашната  пекарна е сбъдната мечта. Конкуренцията не ни притеснява, защото сме различни (ВИДЕО)
Аромат на прясно изпечен хляб, захар,  ванилия и още други  ароматни подправки се носи около Домашната пекарна в Добрич. Идеята за ненейното създаване се ражда в Милано, споделя за МГ „Добруджа” Мариета Милева  и е вдъхновена от множеството кокетни  пекарни там, предлагащи различни видове  печива. Няколко месеца време  са нужни на Мариета Милева и Цанко Павлов, от хрумването на идеята до нейната окончателна реализация. Първоначалният замисъл търпи промени във времето, наложени от търсенето на пазара, но въпреки това, Домашната пекарна има свой образ, който я прави уникална. Нейните собствениците  не се притесняват от конкуренцията. „Да, конкуренцията разрежда пазара, но ние не се конкурираме, защото предлагаме по-различни продукти. Това са различните видове хляб, като такъв от  аржентинска пшеница, с квас,  американски сладки и  други всевъзможни видове хлебни и  сладкарки изделия от  различни точки на света”. Много са очарованията и разочарованията, които съпътстват  младите собственици  в техния бизнес проект. Това е една сбъдната мечта, с много уроци по пътя, спънки и препятствия при всяка новост, която решават да внедрят в бизнеса. Те обаче в никакъв случай не ги демотивират или разочароват. „Това е нещо малко, което сме създали с много труд и желание и то трябва да просъществува”, категорична е Мариета Милева.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика