Начало >Добруджа >Общество

МД: Зорница Михайлова: Моето време е тогава, когато съм със семейството си (ВИДЕО)

15.01.2019 г. 10:37:35 ч.
/
МД: Зорница Михайлова:  Моето време е тогава, когато съм със семейството си (ВИДЕО)
Зорница Михайлова е успял човек, но не го признава открито, защото смята, че все още е много млада за подобни заключения. Тя е адвокат, има собствена адвокатска кантора, общински съветник е от ГЕРБ и оглавява ПК по Законност, обществен ред и контрол.
Всички въпроси, които се внасят за разглеждане в Общински съвет се коментират в комисията и когато човек гласува, той е запознат с казуса и знае дали е законосъобразно или не, разказва Зорница Михайлова и признава, че винаги добре се подготвя преди всяка сесия.
Много е здрава връзката между членовете  в семейството им, където всички решения се вземат от тримата – от нея, съпруга й и сина й. Те обичат да се разхождат заедно, да пътуват, да посещават концерти. Затова и младата жена казва, че нейното лично време е тогава, когато е със своето семейство. Едно от любимите занимания на тримата е да готвят заедно, тогава настава истинска творческа атмосфера у дома, резултатите са доста добри, а изпитаното удоволствие си заслужава, казва младата жена. За нея хората са това, което правят, а не това, което говорят и въпреки че тя самата върши доста неща, не смята, че е успял човек. Предстоят й още много стъпала по стълбицата на успеха.
 
 
Видеомонтаж: Стефан Калев
 

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Днес в Добрич се открива "Седмица на камерната музика"
Днес в Добрич се открива "Седмица на камерната музика"
ОИЦ – Добрич ще  представи възможностите за европейско финансиране в с. Кранево
ОИЦ – Добрич ще представи възможностите за европейско финансиране в с. Кранево
Адреси с ВиК аварии в Добрич и региона
Адреси с ВиК аварии в Добрич и региона
Откриват Мотосезон 2024 в Добрич  на 27 април
Откриват Мотосезон 2024 в Добрич на 27 април



Яндекс.Метрика