Начало >Добруджа >Регионални

МЕСТНИ ИЗБОРИ: Най-големият ни успех е, че през изминалия мандат нямаше излъгани, заяви Валентин Димитров (ВИДЕО)

04.10.2019 г. 19:25:55 ч.
/
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Най-големият ни успех е, че през изминалия мандат нямаше излъгани, заяви Валентин Димитров (ВИДЕО)
Кандидатът за кмет на Община Генерал Тошево, издигнат от коалиция „БСП за  България”, Валентин Димитров официално даде старт на своята кампания.  „Днес откриваме кампанията, но всъщност тя започна още през ноември 2015 година и няма от какво да се срамуваме. Работихме много, говорихме малко”,подчерта Димитров.
„Най-големият успех в  мандата  ни, на целия отбор, защото аз съм екипен играч,  е този, че нямаше нито един излъган човек. Винаги е имало доволни и недоволни, но дори и недоволните не бяха излъгани”, заяви в обръщението си към присъстващите кандидатът за втори кметски мандат от „БСП за България”.

На събитието присъстваха  народният представител Красимир Янков и Таня Миткова – отговорник на партията за област Добрич.
Пред присъстващите на откриването бяха представени всички кандидати за общински съветници, както и кандидатите  за  кметове  на „БСП за България” в 7 села на общината. 

Предизборната  програма на Валентин Димитров и кандидатите за общински съветници  съдържа 56 точки.  Той обеща  всички те да бъдат изпълнени на 99,99%. „Да си пожелаем успех и да не подценяваме ситуацията”, призова кандидатът за втори мандат. „На всички хора, по време на предстоящите срещи,  трябва да казваме, какво сме свършили през тези 4 години  и какво ще свършим през следващите 4 години.  Нека всички останали да обещават, а ние ще  изпълняваме. Сигурен съм в победата на БСП и на всички наши кандидати”, категоричен бе Валентин Димитров.

„Тази община заслужава да бъде управлявана от честни и отговорни хора.  От хора, които мислят за всички - за млади, за пенсионери, за всички нас.  Аз съм убеден, че хората, включени в листата за общински съветници, са тези, които могат да работят правилно за община Генерал Тошево. Всички 17 души в нея са доказани специалисти в различни професионални области”,  каза в началото  Владимир Начев – председател на общинския съвет на БСП в Генерал Тошево. „Днес  излизаме пред всички вас, за да кажем, че ще продължим в същия дух. Да се вслушваме в гласа на гражданите и в техните предложения, а  от нас се иска да им дадем решения и да ги изпълним”, допълни той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Две водни авари се отстраняват днес
Две водни авари се отстраняват днес
Детските заведения в община Балчик отварят врати днес
Детските заведения в община Балчик отварят врати днес
Валентин Димитров, кмет на Г.Тошево: Днес празнуваме своята сила
Валентин Димитров, кмет на Г.Тошево: Днес празнуваме своята сила
Соня Георгиева, кмет на община Добричка: 24 май е най-светлият ден на българите
Соня Георгиева, кмет на община Добричка: 24 май е най-светлият ден на българитеЯндекс.Метрика