Начало >Добруджа >Регионални

МЕСТНИ ИЗБОРИ: Валентин Димитров: Важно е да се вслушаме в гласа на хората (ВИДЕО)

01.10.2019 г. 17:25:27 ч.
/
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Валентин Димитров: Важно е да се вслушаме в гласа на хората (ВИДЕО)
 
Предизборната програма на Валентин Димитров - кандидат на БСП  за кмет на  Генерал Тошево, включва  56 точки, разделени в седем раздела.
Първият от тях е свързан с инвестициите и финансите в общината, като се обръща  специално внимание на привличането на  външни инвеститори.  „Ще продължим да помагаме на малкия и среден бизнес чрез МИГ Балчик-Генерал Тошево и ще продължим и благоустройството на града”.  Програмата му предвижда инвестиране на  собствени средства за подмяна на водопреносна мрежа  в населените места, както и изграждане на канализация, тъй като  58% от града е без такава.  
Сред другите приоритети, залегнали в програмата на кандидата за кмет на Генерал Тошево,  е разширяване на газопреносната мрежа. „Целта е  масова газификация и подмяна на уличното осветление”, казва Валентин Димитров. Запазването на  дейността на Медицинския център в общината, като единствено лечебно заведение, е важна част в здравеопазването  и социалните дейности.  
Подобряване на спортната инфраструктура в града е също важен акцент  в предизборната програма. Тя предвижда ремонт на стадиона, изграждане на нови спортни площадки в селата, скейтпарк в град Генерал Тошево и други.
Ще продължи надграждане на  видеонаблюдението  в града и селата. Ефектът от това е голям, казва Валентин Димитров и обещава повече камери, за по-спокойния живот на хората в населените места.
Една от най-важните точки, залегнала в програмата му, е свързана с диалога с хората.”Важно е да се вслушваме в гласа на хората и техните идеи. 95% от идеите и всичко реализирано през изминалия мандат, е благодарение на хората от селата и затова, че техният глас и идеи са били чути и тяхното предложение  е попаднало в  бюджета на общината”.
 
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Проблем с избора на временен кмет на община Генерал Тошево
Проблем с избора на временен кмет на община Генерал Тошево
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Соня Георгиева: Жителите в община Добричка могат да имат по-добро бъдеще,  ако то се гради от хора, които имат силата да вземат решения (ВИДЕО)
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Соня Георгиева: Жителите в община Добричка могат да имат по-добро бъдеще, ако то се гради от хора, които имат силата да вземат решения (ВИДЕО)
Приключва ремонтът на пътя за Тузлата
Приключва ремонтът на пътя за Тузлата
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Европейските средства са важни за по-доброто развитие на Община Генерал Тошево (ВИДЕО)
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Европейските средства са важни за по-доброто развитие на Община Генерал Тошево (ВИДЕО)Яндекс.Метрика