Над 5 млн. лв. инвестиции направи „СТАРТ” през тази година (ВИДЕО)

13.10.2018 г. 12:15:25 ч.
/
Над 5 млн. лв. инвестиции направи „СТАРТ” през тази година (ВИДЕО)
Ден на отворените врати се провежда днес в добричкия завод „СТАРТ”. Десетки служители и техните семейства, граждани и партньори посетиха акумулаторния завод. Всички гости имаха възможност да се запознаят с производството, новите технологии и оборудване, иновациите, които се внедряват.
„Денят на отворените врати се превърна в традиционно събитие. Чрез него ние искаме да покажем кои сме, какво знаем, какво можем и как го правим”, заяви пред гостите изпълнителният директор  на „СТАРТ” АД Жельо Желязков.
През 2018 година в завода в Добрич са направени множество инфраструктурни подобрения, инсталирани са роботи на местата с най-тежък физически труд, посочи Желязков. Общите инвестиции през отминаващата си вече година надхвърлят 5 милиона лева, допълни директорът.
Освен грижите, които полага за своите служители и техните семейства,  , „СТАРТ” АД е надежден партньор и на местната общност, заяви Дияна Тончева – мениджър „Човешки ресурси”. „Ние подпомагаме образователния, културния и спортния живот в Добрич. Ние сме спонсор на ФК „Устрем” Дончево в историческото му първо участие в Трета лига. Благодарение на нашата подкрепа балет „Арабеск” беше част от празника на Добрич”, посочи Тончева, като благодари на всички служители и партньори за подкрепата и усилията „СТАРТ” да бъде една модерна и просперираща компания.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика