Над 5 млн. лв. инвестиции направи „СТАРТ” през тази година (ВИДЕО)

13.10.2018 г. 12:15:25 ч.
/
Над 5 млн. лв. инвестиции направи „СТАРТ” през тази година (ВИДЕО)
Ден на отворените врати се провежда днес в добричкия завод „СТАРТ”. Десетки служители и техните семейства, граждани и партньори посетиха акумулаторния завод. Всички гости имаха възможност да се запознаят с производството, новите технологии и оборудване, иновациите, които се внедряват.
„Денят на отворените врати се превърна в традиционно събитие. Чрез него ние искаме да покажем кои сме, какво знаем, какво можем и как го правим”, заяви пред гостите изпълнителният директор  на „СТАРТ” АД Жельо Желязков.
През 2018 година в завода в Добрич са направени множество инфраструктурни подобрения, инсталирани са роботи на местата с най-тежък физически труд, посочи Желязков. Общите инвестиции през отминаващата си вече година надхвърлят 5 милиона лева, допълни директорът.
Освен грижите, които полага за своите служители и техните семейства,  , „СТАРТ” АД е надежден партньор и на местната общност, заяви Дияна Тончева – мениджър „Човешки ресурси”. „Ние подпомагаме образователния, културния и спортния живот в Добрич. Ние сме спонсор на ФК „Устрем” Дончево в историческото му първо участие в Трета лига. Благодарение на нашата подкрепа балет „Арабеск” беше част от празника на Добрич”, посочи Тончева, като благодари на всички служители и партньори за подкрепата и усилията „СТАРТ” да бъде една модерна и просперираща компания.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Субсидии за животновъдите има, но няма кандидати да ги усвоят  (ВИДЕО)
Субсидии за животновъдите има, но няма кандидати да ги усвоят (ВИДЕО)
НА ЖИВО: Хуманното отношение към преживните животните обсъждат на семинар в НТС
НА ЖИВО: Хуманното отношение към преживните животните обсъждат на семинар в НТС
Мариета Милева: Домашната  пекарна е сбъдната мечта. Конкуренцията не ни притеснява, защото сме различни (ВИДЕО)
Мариета Милева: Домашната пекарна е сбъдната мечта. Конкуренцията не ни притеснява, защото сме различни (ВИДЕО)
Магдалена Петрова: Орнаментиката на българските носии трябва да бъде претворявана в съвременното облекло (ВИДЕО)
Магдалена Петрова: Орнаментиката на българските носии трябва да бъде претворявана в съвременното облекло (ВИДЕО)Яндекс.Метрика