„Неопърл България” вече произвежда в новия си завод (ВИДЕО)

31.10.2018 г. 12:01:26 ч.
/
 „Неопърл България” вече произвежда в новия си  завод (ВИДЕО)
От април тази година  заводът на  „Неопърл  България” ЕООД вече работи в нов кампус, чиято първа копка бе направена през юни 2017. Десет месеца по-късно сградата на новия завод вече е  готова и започва преместването на мощностите. Направената   инвестиция е в размер на 14 милиона лева. Днес в производството на  гъвкави съединения за вода са ангажирани 216 души, казва за МГ „Добруджа”  управителят Веселин Велев. Има идея за  разширяване на продуктовата гама с нови продукти, свързани с основния, допълва още той.  Гъвкавите връзки за вода  се изнасят в  60 страни в света.
Грижата за работещите в завода  е голяма.”Разговарям с работниците не от позицията на ръководител, а от позицията на равен с тях. Това кара хората да отвръщат със същото, да показват и да развиват своите качества и да дават полезни идеи, които ние прилагаме”, казва управителят на „Неопърл България”.
Комуникативност, възможност за работа в динамична среда, толерантност към различното мнение и лоялност са качества, които се търсят и ценят във всеки от работниците във фирмата.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика