„Неопърл България” вече произвежда в новия си завод (ВИДЕО)

31.10.2018 г. 12:01:26 ч.
/
 „Неопърл България” вече произвежда в новия си  завод (ВИДЕО)
От април тази година  заводът на  „Неопърл  България” ЕООД вече работи в нов кампус, чиято първа копка бе направена през юни 2017. Десет месеца по-късно сградата на новия завод вече е  готова и започва преместването на мощностите. Направената   инвестиция е в размер на 14 милиона лева. Днес в производството на  гъвкави съединения за вода са ангажирани 216 души, казва за МГ „Добруджа”  управителят Веселин Велев. Има идея за  разширяване на продуктовата гама с нови продукти, свързани с основния, допълва още той.  Гъвкавите връзки за вода  се изнасят в  60 страни в света.
Грижата за работещите в завода  е голяма.”Разговарям с работниците не от позицията на ръководител, а от позицията на равен с тях. Това кара хората да отвръщат със същото, да показват и да развиват своите качества и да дават полезни идеи, които ние прилагаме”, казва управителят на „Неопърл България”.
Комуникативност, възможност за работа в динамична среда, толерантност към различното мнение и лоялност са качества, които се търсят и ценят във всеки от работниците във фирмата.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Камиони на фирма от Добрич днес са атракция по пътя от Пловдив към Русе (СНИМКИ)
Камиони на фирма от Добрич днес са атракция по пътя от Пловдив към Русе (СНИМКИ)
Бисерка Димитрова: Занаят се купува, а не се краде (ВИДЕО)
Бисерка Димитрова: Занаят се купува, а не се краде (ВИДЕО)
LC WAIKIKI отвори  магазин в Добрич (ВИДЕО)
LC WAIKIKI отвори магазин в Добрич (ВИДЕО)
Седмица на българското кино в библиотека “Дора Габе”
Седмица на българското кино в библиотека “Дора Габе”Яндекс.Метрика