Начало >Добруджа >Регионални

Остават часове до края на благотворителния търг за Митко от Оброчище

17.11.2018 г. 13:50:02 ч.
/
Остават часове до края на благотворителния търг за Митко от Оброчище
В 20:45 ч. тази вечер ще приключи благотворителният търг в помощ на Димитър Стоев от Оброчище и ще бъдат обявени резултатите. Ако през последната минута от времето за търга (20:44-20:45) за някой от артикулите има повече от едно предложение за цена, в рамките на следващите 5 минути САМО тези наддаващи получават право да направят по ЕДНО наддаване. Предложилият най-висока цена ще бъде обявен за спечелил съответния предмет.
Търгът окончателно ще бъде затворен в 20:50 ч.  „Моля, не чакайте последните секунди!”, призовават организаторите.
На днешната паметна дата, когато се навършва четвърт век от историческата футболна победа на България над Франция, ще разберем дали „Чудото от Парк де Пренс” и “Чудото на Митко” ще се слеят в едно. Още повече, че само два дни след търга младият мъж ще отпразнува своя 33-и рожден ден.
Събитието е във Фейсбук под името „Благотворителен търг за лечението на Димитър Стоев”.
Може да станете част от „Чудото на Митко” и като направите дарение по дарителската му банкова сметка:
IBAN: BG 67 UNCR 7000 1522 2630 29
BIC: UNCR BGSF
Dimitar Stoyanov Stoev
Unicredit Bulbank, Balchik.

След злополука преди четири години Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище е с прегънат вратен прешлен и наранен гръбначен мозък. 32-годишният мъж е парализиран от кръста надолу. Шансът за възстановяване след операция за присаждане на стволови клетки е повече от 90%. Митко има оферта от кипърска болница с определена сума за лечението 60 000 евро, непосилни за семейството.
Редица емблематични български спортисти се включиха в благородната инициатива. Сред тях Ивет Лалова, Мирела Демирева, Тихомир Иванов, гросмайстор Петър Великов дари фланелка на капитана на националния отбор по футбол Ивелин Попов от клубния му Спартак (Москва), както и фланелка на Валери Божинов от юбилейния двубой с Лацио по повод 100-годишнината на ФК Левски. Руслан Йорданов предостави фланелка с автограф на Григор, а последното дарение е от спортния фотограф Александър Стоянов, който предостави за търга уникална картичка с личен автограф от легендата на „Манчестър Юнайтед” Лий Мартин.
Предложилият най-висока цена ще бъде обявен за спечелил съответния предмет. След това той трябва да преведе предложената от него сума по дарителската банкова сметка за лечението на Димитър Стоев и до 20.00 ч. на 20 ноември да публикува като коментар към съответната снимка копие от платежния документ. 
Ако това не бъде направено, за спечелил предмета ще бъде обявен предложилият най-близката по-ниска цена.

Коментирайте
Подобни новини
Културен афиш на община Каварна за Април – Май  2024 г.
Културен афиш на община Каварна за Април – Май 2024 г.
Добрички общински съвет ще заседава утре
Добрички общински съвет ще заседава утре
Министър Цоков награди първокласниците от Тервел, които намериха и предадоха в Полицията сума пари
Министър Цоков награди първокласниците от Тервел, които намериха и предадоха в Полицията сума пари
Фолклорният събор „Цветница” ще се проведе на 28 април в Генерал Тошево
Фолклорният събор „Цветница” ще се проведе на 28 април в Генерал Тошево



Яндекс.Метрика