Начало >Добруджа >Общество

Отново два концерта за Деня на Добрич- симфоничен в зала "Добрич" и поп-рок на центъра

11.09.2019 г. 15:17:10 ч.
/
Отново два  концерта за Деня на Добрич- симфоничен в зала "Добрич" и поп-рок на центъра
Тържествата посветени на 25 септември, Денят на Добрич, ще започнат по традиция с тържествен ритуал на Военно гробище и панихида в памет на загиналите за свободата на Добрич в 9 часа.
В 10.30 е тържественото заседание на Общински съвет Добрич, което ще се проведе в зала " Добрич" с акцент връчване на наградата "Почетен гражданин" на ръководителя на Ансамбъл "Добруджа" Стоян Господинов.
Точно в 12 часа ще бъде дадено началото на празничен фолклорен концерт на  естрадата на площад "Свобода" с участието на Ансамбъл "Добруджа", които тази година отбелязват своя 65-юбилей.
Празничният коктейл е от 13.30 часа в ресторант "Лебед".
Два концерта започват в  19 часа. Зала "Добрич" ще е домакин на  симфоничния "Четирите годишни времена" с  участието на световноизвестния цигулар Веско Ешкенази и  Плевенската филхармония.
По същото време на площад "Свобода" ще бъде дадено началото на  поп-рок концерта  "Здравей Добрич". В него ще се включат изявени таланти от Добрич, които се подготвят в Арт-център "Палитра", Студио "Сарандев", NNS Crew, Спортен клуб "Алексия", както и възпитаници на СУ "Св.Кл.Охридски". Тази година градусът на настроението ще вдигат Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени -  Иван Лечев, Веселин Веселинов - Еко, Мирослав Иванов и Стоян Янкулов - Стунджи.
Водещ ще е роденият в Добрич популярен поп певец Дамян Попов.
 

Коментирайте
Подобни новини
Водните аварии днес
Водните аварии днес
Отвори врати първият магазин в Добрич с фиксирани цени на фирма „3 Верк България” (ВИДЕО)
Отвори врати първият магазин в Добрич с фиксирани цени на фирма „3 Верк България” (ВИДЕО)
Общинският съвет на община Добричка ще заседава на 30 януари
Общинският съвет на община Добричка ще заседава на 30 януари
25 служители от Центъра за здравно-социални услуги в община Добричка със сертификат за специализирано обучение
25 служители от Центъра за здравно-социални услуги в община Добричка със сертификат за специализирано обучениеЯндекс.Метрика