Пазаруване с отстъпки и намаления е възможно в сайта Отстъпка.БГ

21.04.2021 г. 12:21:31 ч.
/
Пазаруване с отстъпки и намаления е възможно в сайта Отстъпка.БГ
Когато пазаруваме онлайн, всички искаме да намерим най-добрите оферти и добрата новина е, че това не е трудно за постигане. Почти никой вече не пазарува в интернет, без първо да е потърси отстъпка, промоционален код или купон.
 
            Онлайн пазаруването, направено от дивана или леглото, е може би най-приятният шопинг, който можете да направите. Вече отминаха дните, в които трябва да чакате на дълги опашки и да се борите за последната дреха във вашия размер. Сега, само с няколко клика, ще откриете невероятни находки и то придружени с отстъпки и промо кодове.

1.История 
- Първата модерна програма за лоялност започва през 1793 г., когато търговец от Съдбъри, Ню Хемпшир започва да възнаграждава клиентите с „медни жетони“. Те се натрупвали при покупки и служели за отстъпка при следващи такива. По този начин хората посещавали отново и отново магазина на търговеца. Идеята е пренесена и през 18 век.
- Знаете ли, че първият купон е издаден от Coca-Cola през далечната 1888 година и на него пишело “безплатна чаша”? Да, идеята била на Аса Кендлър, като този вид талони били изпращани по пощата до потенциалните клиенти или поставяни в списания. Смята се, че между 1894 и 1913 г. всеки девети американец е получил безплатна Coca-Cola при общо 8,5 млн. безплатни напитки. И до днес можете да откриете такъв вид подаръци към вашите покупки; 
- Друг интересен факт е, че в Австралия потребителите за първи път са се срещнали с купони за отстъпки, когато компанията Shopa Docket пуска такива на гърба на издадените касови бележки през 1986 г.

2.Отстъпките днес 
            Отстъпките са най-често търсеното нещо при пазаруване. Много магазини намаляват стоките си или правят купони за отстъпки, които могат да се използват при определени обстоятелства. Различните магазини предлагат и различни отстъпки - някои с по-голям процент, други с по-малък. Разбира се, колкото е по-голяма отстъпката, толкова по-добре за клиента, защото така той ще спести повече пари от покупката си.

- Минуси
Недостатъкът на промоционалните кодовете е, че понякога са трудни за намиране и човек трябва да търси с часове, за да открие такива. Малко са брандовете, които правят тези кодове лесно достъпни за клиентите си. Самите отстъпки са по-лесни за откриване.

- Плюсове
Когато не ви се търсят отстъпки и промо кодове с часове, на помощ идва Отстъпка.БГ. По-изгодното пазаруване вече е възможно, лесно и приятно. Сайтът е един от малкото такива на територията на България, предлагащ промоционални кодове и отстъпки за множество магазини и услуги. Целта на сайта е да се съберат промоциите от всеки един търговец в страната, като това ще улесни много българския потребител, предоставяйки му отстъпките от любимите му магазини на едно място.

3.Отстъпка.БГ 
В момента в Отстъпка.БГ ще намерите промо кодове и отстъпки на много големи и разнообразни брандове, предлагащи стоки, започващи от детски играчки и стигащи до козметика и парфюмерия и даже до услуги, които са с различни проценти намаление.

 След като влезете в сайта, пред вас ще се появят всякакви магазини. Кликайки на този, избран от вас, ще видите промо код или процент отстъпка, а ако скролнете надолу, ще разберете повече информация за мястото, от което искате да пазарувате, както и ще получите информация за поставянето на кода (ако има такъв).
 Друго, с което сте улеснени е, че под кода или процента за отстъпка има бутон, който директно ви изпраща към сайта на магазина и то точно в категорията продукти, които са намалени. Чудесно е колко много сте улеснени, нали?
 
Вече няма нужда да влизате в различни сайтове и да прекарвате часове в търсенето на страхотни оферти. Влезте в отстъпка.бг и ще намерите всички промоции на едно място.

Коментирайте
Подобни новини
Как се бърка бетон?
Как се бърка бетон?
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата



Яндекс.Метрика