Начало >Добруджа >Криминални

Почернено семейство очаква справедливост за смъртта на 20-годишната си дъщеря (ЧУЙТЕ)

14.08.2020 г. 12:48:05 ч.
/ ИА Добруджа
Почернено семейство очаква справедливост за смъртта на 20-годишната си дъщеря (ЧУЙТЕ)
Почернени родители очакват справедливост за смъртта на 20-годишната си дъщеря, починала в нощта на четвъртък срещу петък, 6 август, в апартамент по бул. „Русия” в Добрич. Сигналът за смъртта на Грациела подал приятелят на момичето Александър, в чийто дом двамата живеели заедно.
Според първоначалните огледи, няма данни за престъпление, но бащата на момичето е направил снимки, на които се вижда, че цялото тяло на Грациела – буквално от главата до петите, е посинено. Неведнъж дъщеря ми е ставала жертва на тормоз от страна на приятеля си, но сама го е прикривала и не е потърсила помощ, разказва бащата Виктор Павлов.

Окръжният прокурор Радослав Бухчев съобщи за медийна група „Добруджа”, че има образувано досъдебно производство от Районна прокуратура Добрич по чл. 122 от Наказателния кодекс – за причиняване на смърт по непредпазливост. Очакват се резултатите от аутопсията, изпратен е биологичен материал за изследване.

Семейството на Грациела живее Силистра, но момичето израства в Добрич, където има баба и прекарва всяка ваканция. Така се запознава с Александър, който живее три етажа над бабата и решава да се премести при него. Родителите работят в чужбина, а момичето заживява в Добрич. Съмненията на бащата за тормоза над дъщеря му са от доста време, тъй като Александър не разрешавал да се виждат чрез камера, а само да си говорят по телефона. Не й давал да се вижда и с приятелките си. Няколко пъти съседи уведомявали бабата, че от апартамента, където е Грациела, се упражнява насилие над нея. Самото момиче обаче отрича и не търси помощ. За да се стигне до миналата седмица, когато родителите на Грациела получават обаждане в чужбина, че дъщеря им е починала. „Как така умира едно младо момиче от естествена смърт, както ни го представят? Това не е възрастен човек, болен човек?”, пита се бащата.
Когато се прибрали в България, поискал да го пуснат в моргата, за да види детето. Направил снимки, на които се виждат синините по цялото тяло.

Виктор Павлов вярва в съдебната система и е убеден, че ще се разкрие причината за смъртта на 20-годишната му дъщеря. Ако се докаже вината на Александър, той трябва да си понесе вината, смята Павлов.
 

Аудио:


Коментирайте
Подобни новини
Мъж е бил обгазен при пожар в апартамент в Добрич
Мъж е бил обгазен при пожар в апартамент в Добрич
Млада жена е задържана за шофиране след употреба  на амфетамин и метамфетамин
Млада жена е задържана за шофиране след употреба на амфетамин и метамфетамин
Задържаха мъж за притежание на канабис и амфетамин
Задържаха мъж за притежание на канабис и амфетамин
Катастрофа между лека кола и мотоциклет по околовръстния път на Добрич
Катастрофа между лека кола и мотоциклет по околовръстния път на Добрич



Яндекс.Метрика