Начало >Добруджа >Общество

Позитивната енергия зарази добруджанци в помощ на малкия Дани (ВИДЕО)

06.12.2018 г. 14:15:13 ч.
/
Позитивната енергия зарази добруджанци в помощ на малкия Дани (ВИДЕО)
Енергията на младите хора зарази цялата общественост на Добрич, заяви отец Петър  в студиото на Медийна група „Добруджа“,  по повод на благотворителната кампания, която се организира в помощ на детето-чудо Дани.  Днес отецът и братовчедката на детето – Пламена Йорданова,  съобщиха, че вече има разрешение от Община Добрич, за поставяне на шатра на коледния базар (от 12 до 22 декември), в която ще се продават играчки, коледни украси и всякакви сувенири свързани с предстоящите празници, които са изцяло дарени. Хора от цяла България и извън нея са се отзовали, съобщи Пламена Йорданова. Дани определено има подобрение и със своето желание за живот и борбеност показва на всички, че усилията се отплащат.
В Художествената галерия, където ще има благотворителен търг на дарени картини - на 19 декември, до момента са събрани над 40 произведения на художественото изкуство, заяви отецът.
 В кампанията е предвиден и благотворителен концерт, който ще  се проведе в Младежкия център на 18 декември от 19.00ч.. Ще има символичен вход, на стойност 5 лева за желаещите да посетят събитието, а отец Петър ще събира средства и в специална касичка.
В началото на януари следващата година ще бъде първото пътуване на малкия Дани до клиниката в Турция за първата рехабилитация там, съобщи отецът. Той ще пътува заедно със семейството на Дани, за да ги подкрепи там и да направи специален молебен в Деня на  Живоприемни източник (празник на света Богородица).
С благодарност към всички хора и пожелание добрините да не секват в тези светли, празнични дни и да бъдем по-добри, усмихнати и щастливи, се обърнаха  отец Петър и Пламена Йорданова.

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Времето в петък
Времето в петък
Издателство Клет България  провежда  информационно събитие  в Добрич
Издателство Клет България провежда информационно събитие в Добрич
Около 18 000 души е разликата в избирателните списъци в областта  за ЕП и НС
Около 18 000 души е разликата в избирателните списъци в областта за ЕП и НС
Председателят на НАЗ: Добрата новина е, че парите са осигурени и няма да има редукция на плащането
Председателят на НАЗ: Добрата новина е, че парите са осигурени и няма да има редукция на плащането



Яндекс.Метрика