Начало >Добруджа >Общество

С курбан и промоционални цени отвори врати кулинария „Джеронимо“ в Добрич (ВИДЕО)

01.03.2021 г. 12:03:09 ч.
/
С курбан и промоционални цени отвори врати  кулинария „Джеронимо“ в Добрич (ВИДЕО)
В първия ден с отворени врати за клиенти, след отпускането на противоепидемичните мерки,  кулинария „Джеронимо“ в Добрич предложи много изненади на клиентите си. Заведението отвори врати с осигурени над 100 безплатни порции агнешки курбан. Освен това през целия ден за клиентите имаше много отстъпки в цените -  кебапчета с цена 49 ст./бр.,  20% отстъпка от цената за всички предлагани в кулинарията печени меса и скара и др.
Лично управителят на „Джеронимо“ Евелин Манолов посрещаше днес гостите на заведението.
Отваряме врати за клиентите с курбан. Решихме да си подадем за здраве и благоденствие и да зарадваме хората, каза Манолов. Той обясни, че фирмата съществува от 17 години и е семейна. За курбана има и друг личен повод на семейството, добави той. Почти всички ястия са авторски. Денят ни минава в грижа за клиентите, за да им предложим вкусна храна.
След пауза от 3,5 месеца, залата с места за хранене вече работи. Манолов е в очакване на сериозен поток от клиенти. На хората им липсва възможността да седнат на заведение, да си общуват, докато се хранят, коментира той.
Манолов каза, че персоналът на заведението се е запазил, въпреки пандемията и ограниченията и дори предстои наемането на още хора, за да бъдат качествено обслужвани клиентите.
Управителят на „Джеронимо“ смята, че бизнесът, който е работил честно е успял да получи подкрепа от държавата. Дори предстои разширяване на асортимента, предлаган в кулинарията, както и на самото заведение. Предстоят много изненади до лятото, каза Манолов. Той прогнозира, че до 3-4 месеца заведенията ще влязат в обичайния си ритъм като обороти, тъй като се очакват и туристи. Вече има записвания за лятото.
Кулинария „Джеронимо“ предлага богат асортимент от готвени ястия, скара, салати, специалитети, десерти и др.
 
Репортаж на Галина Бозукова и Стефан Калев

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Прогноза за времето в петък
Прогноза за времето в петък
ОИЦ-Добрич се включи в провелата се днес трудова борса в сферата на туризма
ОИЦ-Добрич се включи в провелата се днес трудова борса в сферата на туризма
Ученици от Добрич се запознаха с трудовите правоотношения по време на лекция в Окръжен съд
Ученици от Добрич се запознаха с трудовите правоотношения по време на лекция в Окръжен съд
50 фирми на „Пчеломания” от днес до събота в Добрич (ВИДЕО)
50 фирми на „Пчеломания” от днес до събота в Добрич (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика