Спедитор – компанията-доставчик на различни транспортни услуги

02.08.2016 г. 11:12:34 ч.
/
Спедитор – компанията-доставчик на различни транспортни услуги
Най-кратко спедиция е услуга, която урежда превоза на товари. Тя обхваща цялостната обработка на товара от приемането му от изпращача до доставката при получателя.
Спедитор сe нарича компанията-доставчик на такъв тип транспортни услуги. Компанията избира най-подходящия вид транспорт и комбинира различни видове превоз на товара.
Транспортните услуги, които изпълнява един спедитор биват: по вода - море и река; сухопътен - пътен, железопътен; въздушен транспорт. Превозът по суша е най-удобен и разпространен. Този вид транспорт обикновено е по-достъпен, отколкото въздушният превоз, но е по-скъп от превоза по вода. Този тип услуга на спедитор е най-евтина, превозите са с по-голям обем и тегло и се транспортират различни видове товари. Търговското корабоплаване е от най-голямо значение за световната икономика, тъй като чрез него се превозват по-голямата част от товарите в международната търговия. За да се превозва по въздух и вода, е необходимо товарът да се превози първо със сухопътен транспорт от склада до летището или пристанището и след това до неговото местоназначение. Въздушният транспорт от своя страна се използва обикновено за стоки, които трябва да бъдат изпратени в рамките на по-кратък срок.
Фламинго предлага двете услуги, логистика и спедиция, защото пълното обслужване на клиента е основен фокус на компанията. Само спедицията обхваща пълната обработка на товара от приемането му от изпращача до доставката при получателя. Като водещ спедитор на пазара Фламинго обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори.
Компанията-спедитор Фламинго, освен да организира транспорт на стоки предоставя и услугите товарене, разтоварване, палетизация и депалетизация, контейнеризация и деконтейнеризация, измитане, измиване, покриване, складиране, доставка от врата до врата.
Компанията се цели в оптимално ниво на обслужване, затова и инвестира в осигуряване на високотехнологично ниво на работа. Не е случаен и слоганът на Фламинго -  "Гъвкавост - нашата печеливша стратегия!“. В компанията-спедитор работят специалисти от много години и с доказан опит.
Платена публикация.

Коментирайте
Подобни новини
Как се бърка бетон?
Как се бърка бетон?
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата



Яндекс.Метрика