ВИДЕО: Отпускане е причината за равенството в Панагюрище

19.09.2013 г. 17:42:00 ч.
/
ВИДЕО: Отпускане е причината за равенството в Панагюрище
Отпускане на някои състезатели при резултат 2:0 за Добруджа е причината за вчерашното равенство 2:2 с тима на Оборище (Панагюрище) за Купата на България. Това призна старши-треньорът на „жълто-зелените" Светослав Тодоров на пресконференция днес.
„По-голямата част от играчите играха на върха на възможностите си, но имаше футболисти, които рано помислиха, че мачът е свършил. Нивото между „Б" и „В" група не е голямо и когато не всички се раздават на 100 %, тимовете стават равностойни", заяви Тодоров.
Наставникът, както и състезателите Детелин Димитров и Ивайло Димитров, които присъстваха на днешния брифинг, са категорични, че Добруджа няма да срещне проблеми в реванша.
Вратарят Николай Радомиров и бил заменен принудително, тъй като е получил разтежение. Според Светослав Тодоров травмата не е сериозна и Радомиров ще бъде извън строя само няколко дни.
Изместването на гостуването на Раковски за понеделник е било по желание на Добруджа, тъй като се събират две тежки пътувания (до Панагюрище и Раковски) в рамките на три дни.
За разлика от други наставници в „Б" група, Светослав Тодоров адмирира решението на БФС за задължителното включване на четирима юноши в съставите. „Ако и в „Б" група не се дава шанс на младите футболисти, не виждам къде ще играят. Явно другите треньори ги е страх да работят с младите. Имаше парадокси в изминалите години, когато в повечето отбори имаше чужденци. Това не е нормално", посочи Тодоров. Според него в Добруджа има много талантливи млади играчи, които трябва да бъдат подкрепяни от по-опитните в тима.


Коментирайте
Подобни новини
ВОЛЕЙБОЛ: Купа България: Добруджа 07 се класира за финалния турнир
ВОЛЕЙБОЛ: Купа България: Добруджа 07 се класира за финалния турнир
Най-добрите  спортисти, отбори и млади таланти на Добрич ще са известни в понеделник, 9 декември
Най-добрите спортисти, отбори и млади таланти на Добрич ще са известни в понеделник, 9 декември
ВОЛЕЙБОЛ: За мен е чест, че от Добруджа 07 ме поканиха, призна Петър Шопов
ВОЛЕЙБОЛ: За мен е чест, че от Добруджа 07 ме поканиха, призна Петър Шопов
ВОЛЕЙБОЛ: Петър Шопов застава начело на Добруджа 07
ВОЛЕЙБОЛ: Петър Шопов застава начело на Добруджа 07Яндекс.Метрика