ВИДЕО: ПЧП или как да си оправим улицата

17.06.2014 г. 13:10:00 ч.
/
ВИДЕО: ПЧП или как да си оправим улицата
ПЧП, уважаеми зрители, означава публично –частно партньорство и една от възможностите, които законът предоставя да се подобри градската среда, която ние, хората обитаваме.
За жалост, обаче, едва две са фирмите в Добрич, които са прибягнали до тази възможност. Това съобщи на оперативката в понеделник зам.кметът арх.Пламен Ганчев. Едната фирма е Изида. Тя е предоставила 5 700 лв. на общината, за да бъде реновирана до някъде улица „Ген.Колев". Другата добричка фирма, което е заделила собствени средства е ПАТО. Собственикът на фирмата Павлин Тодоров разказа за решението си да подпомогне ремонта на ул."Васил Петлешков". Неговата надежда е повече хора да се възползват от публично-частното партньорство. Разбира се, напълно е възможно необходимите средства да се наберат от всички живущи или част от тях, като принципът е, че колкото повече хора се включат, толкова по-малка сума ще трябва да заплатят.


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика