ВОЛЕЙБОЛ: На 19 август започва подготовката на Добруджа 07

12.08.2019 г. 10:36:41 ч.
/
ВОЛЕЙБОЛ: На 19 август започва подготовката на Добруджа 07
Вместо на 15 август, когато  по традиция се събират играчите на мъжкия волейболен отбор, тази година подготовката за новата спортно-състезателна година ще започне на 19 август, в понеделник. Това потвърди за радио Добруджа техническият директор на клуба Пламен Великов. Първото занимание ще е във фитнеса на комплекс "Изида", а състезателите ще се потят под зорките погледи  на кондиционния треньор Руслан Грозданов и на Пламен Великов, който освен, че е технически директор, ще продължи да е  помощника на Пламен Христов.  Самият Христов е в Тунис  начело на националите до 19 години, където от 20 до 30 август се провежда Световно първенство.  С отбора е и централният блокировач Теодор Йорданов.
Да припомним, че тимът бе напуснат от 8 състезатели, но петима  нови се присъединиха - разпределителите Иван Станев и Йордан Пеев, центърът Красимир Гайдарски, посрещачите Иван Петров-Кабата и Пламен Шекерджиев ,  а двама бивши играчи се завърнаха  - диагоналът  Жулиен Георгиев и посрещачът Димитър Маринков.Да останат в Добрич избраха Александър Кордев, Светослав Арнаудов,  Алекс Николов, както и добричките момчета Николай Тодоров и Самуил Василев. Селекцията все още не е завършила, като усилено се търси още един посрещач, не скриха от клуба.
Направихме всичко възможно, за да подсигурим желаните от старши треньора състезатели, допълни президентът Веселин Велев.

Коментирайте
Подобни новини
ХАНДБАЛ: "Добруджа" отпадна от евротурнирите след две загуби в Чехия
ХАНДБАЛ: "Добруджа" отпадна от евротурнирите след две загуби в Чехия
СПОРТНА СТРЕЛБА:  Милена Тодорова започна участието си на СП в Сидни
СПОРТНА СТРЕЛБА: Милена Тодорова започна участието си на СП в Сидни
ФУТБОЛ: Класическа победа за "Добруджа" срещу "Устрем" (Дончево)
ФУТБОЛ: Класическа победа за "Добруджа" срещу "Устрем" (Дончево)
ВОЛЕЙБОЛ: ПАОК победи във втората контрола, във вторник -последна проверка с Черно море
ВОЛЕЙБОЛ: ПАОК победи във втората контрола, във вторник -последна проверка с Черно мореЯндекс.Метрика