Начало >Добруджа >Общество

Временният лидер на ГЕРБ-Добрич: Моята функция е „да залепим чашата” и да впрегнем редиците (ВИДЕО)

11.08.2017 г. 15:14:30 ч.
/
Временният лидер на ГЕРБ-Добрич: Моята функция е „да залепим чашата” и да впрегнем редиците (ВИДЕО)
Моята функция е да залепим чашата, да впрегнем редиците, да се подредим и да видим на кои хора може да се разчита занапред, за да можем да проведем едно нормално отчетно-изборно събрание, на което вече легитимно избрано ръководство да поеме функциите и тежкото бреме при провеждането на нови избори. Това заяви в студиото на МГ Добруджа временният  общински председател на ГЕРБ в Добрич – Красимир Николов. Той прогнозира, че изборното събрание ще се проведе в края на октомври или началото на ноември.
Николов си обяснява избора на ръководството на партията за това той да поеме временно структурата в Добрич и с оглед на сегашната му работа като зам. областен управител, която също е отговорна. Решението на лидера на партията е било такова, че трябват нови и необременени хора. Това е голяма отговорност, но в живота няма нищо лесно, смята Николов, който заяви, че ще положи всички усилия да се справи със задачата. Според него, за да върнат доверието на хората и да възстановят позиции, трябва да заложат на много млади и неопетнени хора. Николов обаче каза, че не бива да се отписват хората, които са работили за ГЕРБ през изминалите 10 години. 
Относно съвместната работата с областния управител, който е от ВМРО, Николов заяви, че така както правителството работи в коалиция и тук на местно ниво работят в екип и в синхрон. Николов не пожела да дава оценка за работата на кмета на Добрич. Само сподели, че за първите две години Йорданов е показал някои добри неща, но смята, че има още върху какво да се работи.
В ГЕРБ нямаме такова политическо решение. Така Николов отговори на въпроса дали е предложение на ГЕРБ Детелина Николова да влезе в борда на директорите на ВиК Добрич. Предложението е на принципала на дружеството – МРРБ, каза още Красимир Николов.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Прогноза за четвъртък
Прогноза за четвъртък
Д-р Борислав Каменов оглави ОДБХ
Д-р Борислав Каменов оглави ОДБХ
Ротари клуб Добрич с нови инициативи и с подкрепа на добрите стари (ВИДЕО)
Ротари клуб Добрич с нови инициативи и с подкрепа на добрите стари (ВИДЕО)
Нови площадки, окосяване и чиста канализация – част от исканията на живущите в кв. „Балик“ (ВИДЕО)
Нови площадки, окосяване и чиста канализация – част от исканията на живущите в кв. „Балик“ (ВИДЕО)Яндекс.Метрика