XBET.BG - Най-добрият източник на спортни прогнози и съвети

03.05.2019 г. 11:20:26 ч.
/
XBET.BG - Най-добрият източник на спортни прогнози и съвети
Днес милиони са привлечени от залозите на спорт и се нуждаят от висококачествени прогнози. Малцина обаче са тези, които могат да правят акурантни прогнози на резултата от спортни събития. Много от играчите дори си нямат и на идея как се анализира спортен мач. Статистиката показва, че повечето хора правят своите прогнози, разчитайки на късмета си и водейки се най-вече от емоциите, а не толкова от логиката си. Но това не означава, че не е възможно да имате достъп до точни и професионални прогнози.

XBET.BG - топ спортен портал за безплатни спортни прогнози

Безплатните прогнози от експерти в спортния анализ са добър начин да навлезете в залозите. По този начин ще избегнете обичайните за новаците грешки и вместо това ще се вслушвате в съветите на хора с опит. Да се довериш на професионалистите е по-добрият вариант не само за новобранците, тъй като експертите имат и познанията, за да вникнат във всички детайли.

Ако търсите къде можете да намерите безплатни прогнози от професионалисти, бихме ви препоръчали българския сайт XBET.BG. Неговото съдържание включва два раздела за спортни прогнози. Единият се нарича Топ прогнози и в него се качват предвижданията за най-драматичните дербита във футболните първенства, които представляват най-голям интерес за българския фен. Такива са първенството и купата на България и аналогичните надпревари в Англия, Испания, Германия, Италия и Франция. Прогнози за допълнителни първенства, както и дългосрочни и тенис прогнози, можете да намерите в раздела, озаглавен просто Прогнози.

Ние установихме, че процентът на успеваемост в този сайт е най-висок сред всички подобни портали в България. Има естествено и други сайтове с качествени футболни анализатори, които също могат да ви бъдат полезни, но XBET.BG се извисява на едно по-високо ниво.

Как се увеличава шанса за успешно прогнозиране на мачове?

Ако искате да опитате да видите как ще се справите в самостоятелното анализиране на спортни събития, имаме няколко съвета, които могат да са ви полезни.

Съвет номер 1. Колкото повече релевантна информация, толкова по-добре

Информацията никога не е излишна при правенето на прогнози, стига тя да е релевантна към изхода от мача. Всъщност почти няма информация, която да не е релевантна, тъй като дори и времето в града на провеждането на срещата оказва влияние върху крайния изход. Професионалните типстъри следят не само статистиките и новините, но и дори и акаунтите в социалните мрежи на отборите, треньорите и играчите.

Съвет номер 2. Изключете емоциите, когато залагате

Честа грешка сред аматьорите е да залагат заради емоциите си. Страхотно е, че имате любим футболен отбор, но това не означава, че той задължително ще победи. Докато някои залагат за любимия си отбор, други тотално изключват залозите за даден тим, само защото той не е отговорил на очакванията им в предишен мач, което също е грешка. Абстрахирайте се от емоциите и използвайте единствено разума при правенето на прогнози.

Съвет номер 3. Следете движението на коефициентите

В големите букмейкърски къщи като 1xBet се залагат огромни суми за всеки мач, а това дава отражение върху коефициентите. Когато всички се насочват към един пазар, букмейкърите свалят ставките за него и вдигат тези за срещуположния избор. Флуктуациите на коефициентите ще ви покаже накъде се е насочила масата и ще ви даде ценна подсказка в кой отбор вярват повече останалите играчи.

Платена публикация

Коментирайте
Подобни новини
БАСКЕТБОЛ: „Ънстопабъл” се класира на държавните финали за юноши до 17 години
БАСКЕТБОЛ: „Ънстопабъл” се класира на държавните финали за юноши до 17 години
С най-модерен робот се сдоби новата зала за тенис на маса в Добрич (ВИДЕО)
С най-модерен робот се сдоби новата зала за тенис на маса в Добрич (ВИДЕО)
ВК Добруджа 07 е домакин на срещи от Квалификационен турнир при момичетата под 16 години
ВК Добруджа 07 е домакин на срещи от Квалификационен турнир при момичетата под 16 години
Ясни са представителите на област Добрич в зоналния етап на Ученическите игри по баскетбол
Ясни са представителите на област Добрич в зоналния етап на Ученическите игри по баскетбол



Яндекс.Метрика