Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Не е съвсем спокоен, но пък е резултатен. Важното е да имате хъс и план и да не забравяте накъде сте се запътили. Вие нямате нужда от инструкции, а само от посока.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Съчетайте удоволствието и смисъла, никой не може да го направи по-добре от вас. И когато го направите, бъдете щастливи, не отлагайте това за друг път.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Опростете живота си, освободете съзнанието си от емоционалния боклук и ще добиете усещането, че летите. Колкото повече непривързани сте към хора, места, събития, емоции, толкова по-щастливи ще бъдете.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще сте твърде чувствителни към всички промени около вас и лесно ще се обиждате и тръгвате в грешна посока. Денят е подходящ най-вече за релаксация и медитация.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не се опитвайте да прехвърляте вината за несполуките на другите, на правителството, на света, погледнете навътре. Вашето щастие и вашият комфорт зависят от самите вас. Свободата не е място, нито време, а вътрешно усещане, вътрешна сила и достойнство. Позволете си да ги изразите.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Животът съчетава в себе си радост и тъга и е истинско изкуство да останеш отвъд двете, да пребиваваш в онова блажено състояние на Душата. Може би ще успеете да го постигнете днес.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Въпреки че ще преценявате нещата рационално и практично, в крайна сметка решенията ще вземете емоционално. Ден за движение и промяна. Може да научите доста интересни неща, само задайте правилния въпрос.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще се чувствате притиснати от най-различни неща. В крайна сметка пречките са в собствения ви ум и начин на възприемане на нещата. Винаги имате избора да погледнете по нов начин и да се почувствате по-добре.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Вслушайте се във вътрешния си глас, слушайте внимателно и се опитайте да следвате заръките. Независимо от цялата си наблюдателност и рационалност, има неща, които са отвъд обикновеното разбиране. Доверете се ... на себе си!
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днешните ви действия, свързани с помощ и подкрепа към приятели, ще ви карат да чувствате доста голямо напрежение. Обаче, ако се оставите на силата на потока и приемете с благодарност, това което идва към вас, нещата ще си дойдат по местата.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Овладяването на себе си е може би най-трудната задача, но именно тя ще ви направи свободни и дори финансово независими. Хубава тема за размисъл ... и действие.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ден да проявите творчество. Не се срамувайте да покажете талантите си, които със сигурност са доста. Позволете си да се изявите, усещането ще ви зареди и вдъхнови за много дни напред.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика