Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден за оглеждане в другите. Хубаво е да не го правите само с естетична цел, а да си дадете сметка за това-онова. Да речем доколко гротескно околните отразяват вашите черти и какво може да се направи по въпроса.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Желанието ви да действате ще среща съпротивата и незаинтересоваността на околните. Не ги насилвайте прекалено, просто разпределете задачите, а резултатите чакайте чак следващата седмица.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, но това не бива да ви тревожи, подобни проблеми никога нямат край, но не забравяйте да проверите дали всичко е наред с данъчните ви задължения и сметките за битови нужди.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
По-приятен е днешният ден от предишните, няма да имате толкова много задачи, а и нещата ще вървят по-плавно. Само бъдете по-внимателни с парите, днес не правете големи покупки, няма да са ефективни.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Макар и свързан с доста задачи, този ден може да бъде много ползотворен за вас. Ще се чувствате по-леко и дори ще успеете да приключите някои задачи, които сте смятали за трудно изпълними. Радвайте се на живота.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Имате достатъчно сили, за да свършите всичко, но зависимостта ви от други хора сериозна спъва изпълнението. Не се ядосвайте, по този начин няма да постигнете нищо, по-добре се скарайте, където трябва, за да се захванат за работа.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Седмицата свършва и точно сега ви е обзел небивал ентусиазъм. Гледайте да го съхраните за по-дълго и се пазете от пролетната умора, че имате много неща за вършене.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Не е лек този ден за вас, ще се чувствате разкъсани между безброй задължения и отговорности. На всичко отгоре и у дома си няма да срещнете нужното разбиране. Не приемайте нещата трагично, има и такива дни. Опитайте се да се радвате на събуждащата се природа и може би ще ви олекне на душата.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Добре е днес да приключите с поетите ангажименти и да намерите време за почивка. От понеделник ще се появят нови занимания, така че завършете старите, за да им отворите място.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Съвсем не лош ден за вас. Всички ще ви се чудят откъде намирате такива сили, за да се справяте с предизвикателствата, които ви се изпречват. Е, само вие си знаете какво ви коства това, но днес ще се справяте удивително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Денят се очертава като доста напрегнат, особено ако сте по-невъздържани в репликите си. Възможни са конфликти с колегите и най-неприятното – с началниците. Бъдете по-сдържани и проявете повече разбиране към околните. И не си изкарвайте гнева у дома.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Започвате ентусиазирани днешния ден, което е прекрсно. Ще имате доста поводи да се замислите за почтеността на хората около вас, но пък това ще ви е полезно.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика