Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Дано да нямате за вършене някоя важна, монотонна работа, защото нещата трудно ще се получават. Днес сте като буре с барут, палите се от най-дребните неща. Успокойте се малко. Ако имате толкова много енергия - действайте, вместо да влизате в спорове.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще сте най-ценни, ако работите заедно с колегите, като екип. А вечерта можете да отидете заедно да се почерпите за добре свършената работа. Все пак не приемайте всичко, което ви казват за чиста монета. Важното е да се чувствате комфортно като работите.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще успявате да контролирате емоциите си и това ще ви дава спокойствието на човек, който владее положението. Не пропускайте да се видите с приятели и хора със сродни интереси, ще научите интересни неща.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Не забравяйте, че човек, на когото възлагате големи надежди, може да ви подведе или дори да ви излъже. Имайте резервен план за действие. Да неутрализирате недоволството на близките си ще се окаже непосилна задача.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Започнете деня с една тонизираща разходка. Не позволявайте на тъмните емоции да дължат в плен мислите ви. Това може да стане повод за глупави караници и недоразумения.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Има надежда да намерите общ език с шефа си. Върнете се към недовършените неща и гледайте да ги приключите преди да са ви затрупали.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Грешките днес ще са поради недоглеждане. В стремежа си да направите колкото се може повече неща, може да сътворите двойно повече грешки. Бъдете по-внимателни и концентрирани.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
През първата половина на деня просто си вършете работа, плодовете от труда си ще събирате едва вечерта. Така че внимавайте какви ги забърквате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днешният ден ще запомните като тягостно и непредсказуемо време. Към края на деня се въздържайте от крупни покупки, да не се окажете с крупни дългове.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
В службата ще ви изненадат приятно, което ще повиши настроението ви за целия ден. Нищо не би могло да помрачи радостта ви, дори мрачните ви мисли ще се разсеят.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не бива да отлагате решението на семейни проблеми за друг път. Хванете бика за рогата и действайте, сега е моментът.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Бъдете внимателни и милосърдни към себе си, не се претоварвайте излишно. Нетърпящите отлагане дела отхвърлете още сутринта.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика