Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще се чувствате странно свободни, ще ви се иска да се понесете на крилете на летния вятър, а в същото време отговорностите ще ви притискат едва ли не от всички страни. Бъдете предпазливи със самите себе си – вашите страхове могат да ви провалят.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Хубав ден за вас е днес. Ще си мечтаете за грандиозни неща и ако истински си повярвате, току-виж се осъществили. Нищо чудно да ви поканят да погостувате на далечно място или просто да получите една хубава новина от близък човек, който е далече.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Напрежението от сутринта ще се промени в енергичност следобед. Действията ви ще срещнат някои спънки, но не се отказвайте, в крайна сметка всичко ще стане когато му дойде времето.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще сте неустоимо привлекателни за парите, но най-вече за противоположния пол. Все пак това не ви дава право да се държите агресивно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
От работа няма да се отървете, но пък като видите резултатите ще сте удовлетворени от себе си. Вечерта можете да се повеселите с приятели за успешно приключилия ден.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес може сериозно да се заблудите по финансовите въпроси. Не е препоръчително да правите крупни покупки и да вземате заеми. По-добре си приберете дълговете.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще имате желание да се впуснете в нови дейности и да разширите вече започнатите. Имайте предвид, че нещата наченати днес няма да са много трайни.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще трябва да се справите с някои неотложни задачи и с някои хора, които ви досаждат. Не са изключени финансови проблеми, но гледайте да се справите без заеми.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес нещата може и да се случат по идеален начин, стига да си го пожелаете. Не оспорвайте методите на съдбата, тя винаги може да ви изненада.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ежедневието ви ще бъде нарушено, а това малко ще ви разстрои. Действайте самостоятелно и не сменяйте често настроенията си. Внимателно прочетете пощата си, може да получите твърде интересни предложения за изява.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Малко отнесени може да се чувствате днес, но пък ще ви хрумват страхотни неща. Може да срещнете хора, които отдавна не сте виждали и благодарение на тях ще получите интересни предложения.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес денят може да е доста ползотворен, особено ако рано сутринта излезете да съберете билки, стига да има къде. Нещата ще стават с лекота, ще получите дори подкрепа от шефовете си. И не бъдете прекалено сериозни има толкова неща, на които да се порадвате.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика