Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Един много специален празник, символ на онова, което Ние сме дали на света. Отделете една-едничка минута, за да поблагодарите в сърцето си на създателите, на онези ваятели на езика, които са ни дали силата да изразяваме емоциите си в писмо. Ден за благодарност и преклонение към корените и земята, която Ви е дала живот.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Специален ден - денят на буквите. Задайте си въпроса - какво е писмеността за Вас? Какво знание Ви носи, как Ви свързва, какво всъщност означава азбуката. Улисани в ежедневните си занимания, често забравяме за онези неща, за онова знание, което може да ни свърже от векове и за векове.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Изкушенията ще са ви в доста повече днес. Понеже светът ще Ви е много интересен, трудно ще се фиксирате върху една-единствена дейност. Наблюдателността Ви бързо ще компенсира всичко, което Ви липсва.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Много сте карпизни, а това е признак по-скоро, че не сте наясно какво точно искате. Първо се уточнете със себе си и тогава проявявайте капризи.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Макар че ще се чувствате леко неадекватни, все пак е празник. Е, не е свързан с хапване и пийване, но опитайте да се зарадвате на това, което е.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Дали защото е празникът на буквите, но днес ще се изкушавате да използвате твърде много букви, подредени в неподходящи думи. Имайте едно наум!
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Прекалено сериозно гледате на всичко и така сами убивате радостта от живота. А днес е празник, бъдете по-ведри. Открийте думите, които лекуват.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес е хубав празник и дори да не сте пряко свързани с буквите, те винаги присъстват в живота ви. Гледайте да ги използвате добре, не ги хабете напразно.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Прекалено сериозни ще сте днес, а това допълнително ще ви напряга. Отпуснете душата си, все пак днес е празник, макар и само на думи за някои.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас. Може би е време да потърсите нови методи за взаимодействие.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава спокойствие. Използвайте деня, за да свършите някои изостанали неща. А може би сега е моментът да отидете на някое красиво българско място.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
През този ден ще сте просто очарователни. Може да ви се иска да заситите хазартната си страст, но не прекалявайте, късметът не е безграничен. А и си спомнете какъв ден е днес.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика