"Албена" АД получи награда на туристическата борса в София

17.02.2014 г. 13:07:00 ч.
/ ИА Добруджа
"Албена" АД получи награда на туристическата борса в София
"Албена" АД бе удостоена с престижна награда на туристическата борса в София "Ваканция и СПА Експо", която се проведе в Интер Експо Центъра в София. Компанията бе отличена с приз за утвърждаване имиджа на България като туристическа дестинация. Матей Русев - директор на "Албена тур", и Руслан Йорданов - ръководител сектор "Реклама" и PR, получиха грамотата, като благодариха на домакините за организацията на изложението. Двамата посочиха, че предстоящия сезон ще бъде специален за ваканционното селище, тъй като с множество кампании ще бъде отбелязан 45-годишния юбилей. "Искаме да споделим лятото с нашите гости, туроператори и приятели, тъй като без Вас историята на Албена нямаше да е същата.
Стремим се да подобряваме своя туристически продукт и нашите гости да получат повече, отколкото са очаквали по време на своята ваканция", заявиха представителите на KK "Албена" по време на церемонията в Парк хотел Москва.
В зала "Витоша" в ИЕЦ пред близо 250 души Йовка Страшилова - зам.-директор "Маркетинг и продажби" и Маринела Цанева - зам.-директор "Експлоатация" презентираха новостите за сезон 2014, а Виктория Бисерова - бизнес консултант, представи кампаниите в юбилейната година.
През март туристическата компания ще вземе участие на борсите в Берлин, Киев, Букурещ и Москва.


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика