Начало >Добруджа >Общество

20-ото издание на Модна Фиеста Албена стартира на 11 юни

01.06.2020 г. 15:56:22 ч.
/
20-ото издание на Модна Фиеста Албена стартира на 11 юни
20-тата Модна Фиеста Албена ще се проведе от 11 до 14 юни. Лайфстайл събитието и тази година ще събере дизайнери, журналисти и гости в курортен комплекс Албена.
След преживяното и справянето на България с вируса, е нормално и фиестата да започне с колекцията на модна къща Бултекс и облекла за самозащита, като маски, противогази и други защитни облекла, съобщават организаторите. Диан Христов, обявен след допитване във фейсбук за най-красивия мъж на десетилетието, ще мери температурата с истински термометри на всички, а истински лекари и медицински сестри, ще излязат с него на сцената. В продължение на няколко дни и вечери, на откритите сцени на Албена, ще се покажат елегантни, плажни облекла и аксесоари, заедно с изпълненията и шоуто на Кристина Димитрова, Красимир Аврамов, Искрен Пецов, дует Аморе и др. Традиционно водещ на фиестата е Искрен Пецов.
Дефилетата на плажа ще започнат на басейн „Калиакра Маре“ с колекцията бански облекла.
Програмата включва състезание „Познай вкуса на сладоледа“.
Една от най-красивите дизайнерки Стефка Гущерова, е подготвила колекция от над 100 облекла, специално за морето. Повечето от тях са в цветовете на лятото, бяло, червено и синьо. Самата тя сподели, че много трудно може да избере с какво точно ще се представи на фиестата.
Традиционно фиестата ще бъде закрита с колекцията на Пламен Йорданов и Сватбен център - MY wedding.
На модната фиеста са гостували до момента световноизвестните дизайнери Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др. За 20 години, продуцентката Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости, а от телевизионния екран почти няма човек в България, който да не е гледал някои от дефилетата от най-красивия комплекс на България – Албена.

Коментирайте
Подобни новини
Отпадат ограниченията за дискотеки и нощни заведения
Отпадат ограниченията за дискотеки и нощни заведения
Прогноза за времето в понеделник, 13 юли
Прогноза за времето в понеделник, 13 юли
От снощи е преустановен приемът в отделението по ортопедия на МБАЛ-Добрич заради съмнение за коронавирус
От снощи е преустановен приемът в отделението по ортопедия на МБАЛ-Добрич заради съмнение за коронавирус
Вестник ГЛАС: Расте броят на заразените с ковид-19, върнаха част от мерките
Вестник ГЛАС: Расте броят на заразените с ковид-19, върнаха част от меркитеЯндекс.Метрика