Начало >Добруджа >Общество

Баня във футуристичен стил

21.10.2019 г. 15:14:51 ч.
/
Баня във футуристичен стил
Дръзвайки да надхвърли традиционния стил, дизайнът на банята във футуристичен стил, ви позволява да бъдете наистина иновативни във вашите фантазии и вкусове. С акцент върху фантастичния външен вид, този стил изглежда като противоположен на винтидж стила, който се характеризира с класически поглед.
 
Футуристичният дизайн е изключително подходящ предимно за по-големи бани и такива, които се намират в хотели, хостели, къщи за гост, СПА-центрове и уелнес. При всички футуристични интериорни проекти, големите отворени пространства са това, което свързва помещението в хармонична цялост. Ултра модерната хидромасажна вана е  идеалният избор за миене и къпане. Можете да я съчетаете с добре проектирана вана и стъклена душа кабина. Поради минималистичният им поглед, душ кабините в този стил също се съчетават добре с модерни облицовки, хромирани елементи и елегантно  осветление.
 
За санитарните елементи използвайте стъклена стена или стандартна преграда, за да отделите душ зоната от тоалетната и мивката. Характерни за футуристичния стил са острите ъгли и съвременния дизайн. Абстрактните хавлийници за кърпи и етажерки се вписват добре във фантастичната баня, като й придават релаксиращ и почти сюрреалистичен облик.
 
Изключителен лукс в дизайна на футуристичната баня може да бъде постигнат с добавяне на водоустойчив телевизор. Бихте могли дори да мислите за разширяване на банята като добавите допълнителна функция на фитнес. Отлична идея е да включите в интериора на банятавелоергометър и гребен тренажор.
 
Орнаментите е добре да бъдат ненатрапливи, така че изберете неща като малки камъчета и съвременни стенни и подови плочки за баня с модерни детайли.
Футуристичният стил в декора на банята се отличава с нетрадиционни форми, които изглеждат така, сякаш дизайнерите имат силен усет към това, което ни предстои в бъдещето. Футуристичният стил в наши дни набира все повече почитатели в световен мащаб благодарение на това, че създава изненадващ естетически ефект. Този запомнящ се интериор е опция на модерното течение и наред с еклектичния и „хай тек” стила се нарежда на едно от първите места сред интерпретациите на модерния дизайн.
 
Източник: https://vsichko-za-baniata.com

Коментирайте
Подобни новини
Галена и Петър отпаднаха на крачка от финала в „Един за друг“
Галена и Петър отпаднаха на крачка от финала в „Един за друг“
Много усмивки и аплодисменти за най-добрите на финала на конкурса „Сарандев“ (СНИМКИ)
Много усмивки и аплодисменти за най-добрите на финала на конкурса „Сарандев“ (СНИМКИ)
Времето на 19 май
Времето на 19 май
Благотворителна вечер в помощ на ВК „Добруджа 07“ ще се проведе на 5 юни
Благотворителна вечер в помощ на ВК „Добруджа 07“ ще се проведе на 5 юни



Яндекс.Метрика