Бисерка Димитрова: Занаят се купува, а не се краде (ВИДЕО)

16.01.2019 г. 14:27:35 ч.
/
Бисерка Димитрова: Занаят се купува, а не се краде (ВИДЕО)
Бисерка  Димитрова  е собственик  и управител на козметично студио и фризьорски  салон  „Визаж” в Добрич.
Началото на бизнеса е поставено   преди повече от 20 години и във времето се  развива устойчиво  на пазара. Първият салон е  салон за приятели, казва Бисерка Димитрова . В него, освен базисните фризьорки услуги, се излагат и картини на добричката художничка Нели Ненкова. Следват още един козметичен салон, после други два по- големи  фризьорски салона, докато се стига до идеята  за инвестиция в един по-голям обект, който да  предложи комплексна услуга. Първо създадохме приятелството с нашите клиенти, станахме много добри приятели, а те ни подкрепиха във всяко начинание, допълва тя.
Непрекъснатото обучение на хората, работещи в салона и тяхното усъвършенстване е най-голямата инвестиция, направена във времето.  Живеем във време в което занаят  не се краде, а се купува, казва собственикът на „Визаж” и не прави компромис.  Обученията на   работещите  става  при  най-големите майстори в света-французи, австрийци, американци.
  Клиенти се печелят с отношение.  Тогава, когато си свършим добре работата, когато на клиента  не му се излиза от салона и по няколко пъти  се връща, за да се  сбогува  с нас , за нас е ясно,  че сме го спечелили. 
Добрите партньори, създаване на добра организация, наблюдаване на нуждите  на клиентите, са решаващи за успеха в бизнеса, а неговата  формула е постоянство, категорична е Бисерка Димитрова.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика