Bwin очаква Байерн с лекота да победи Унион Берлин при рестарта на Бундеслигата

15.05.2020 г. 13:06:42 ч.
/ ИА Добруджа
Bwin очаква Байерн с лекота да победи Унион Берлин при рестарта на Бундеслигата
Германското правителство даде зелена светлина за възобновяването на Бундеслигата в сряда (6 май). Байерн Мюнхен ще възобнови сезона с гостуване на Bwin спорт очаква баварците да стигнат до лесен успех в столицата. Коефициентът за успех на шампионите е 1.25, докато равенството е оценено на 6.25, а победа на Унион Берлин е с 11.50 коеф.
 
Това ще бъде първия двубой на Байерн, след като Бундеслигата бе спряна в началото на март заради пандемията от коронавирус. Останалите отложени мачове ще се изиграят по програма след тази среща. Германската футболна лига предложи последователно да се играят срещи в средата на седмицата, за да може лигата да  приключи до средата на юни. Освен елитната дивизия, Втора Бундеслига ще възобнови състезателния футбол, което ще помогне за решаването на проблема за изпадане и промоция в елита.
 
Понастоящем баварците се намират на върха на класирането с актив от 55 пункта след 25 изиграни кръга - те имат 4 точки аванс пред Борусия Дортмунд и 5 повече от третия РБ Лайпциг. Баварският клуб играеше много силно, преди лигите да бъдат спрени в началото на март поради пандемията на коронавирус. Последният мач на тима преди почивката бе победа у дома с 2:0 срещу Аугсбург. Възпитаниците на Ханзи Флик все още нямат загубен двубой през 2020 година. Те се класираха на 1/2-финалите в турнира за Купата на Германия и са с единия крак в четвъртфиналите на Шампионската лига след победа с 3:0 срещу Челси на „Стамфорд Бридж“ през февруари. Най-авторитетният клубен турнир на Стария континент се очаква да се играе през август, като до тогава Байерн ще се надява да е спечелил титлата в Германия.
 
Наставникът на Байерн – Ханзи Флик, трябва да върне играчите до същите нива на ефективност, каквито са показвали преди спирането на футбола в цяла Европа. Той ще има на разположение по-силен състав за предстоящите мачове, тъй като важни игра в тима като Робърт Левандовски, Кингсли Коман и Иван Перишич напълно се възстановиха от съответните си контузии. Никлас Зюле също започна да тренира, но Филипе Коутиньо и Корентин Толисо получиха контузии по време на тренировки миналия месец. Все пак те се очаква скоро да се възстановят и да са на разположение на старши-треньора.
 
Байерн се представи много силно като гост в мачовете си в шампионата през 2020 година и не е изненадващо, че е тотален фаворит в Bwin да спечели трите точки при подновяването на сезона срещу Унион Берлин. Баварците вкараха 17 гола в 4 визити през втория полусезон. Те разгромиха Херта (4:0), Кьолн (4:1) и Хофенхайм (6:0, а срещу Майнц 05 постигнаха успех с 3:1. Предстои да видим как воденият от Ханзи Флик отбор ще се представи след дългата пауза от 2 месеца.
 
Унион Берлин е един от новаците този сезон като се представя добре, след като заема 11-ата позиция в лигата с 30 точки. Берлинчани редуват силни и слаби изяви на собствен терен. Те надиграха Аугсбург с 2:0 в първия си домакински мач за 2020 година, но след това загубиха от Байер Леверкузен с 2;3 и направиха реми 2:2 срещу Волфсбург. Унион се в 10 от 12-те си мача пред собствена публика до момента през сезона.  Сега обаче отборът няма да има подкрепа от трибуните и това може да окаже влияние за тяхното представяне. Още повече, че те ще се изправят срещу най-силния клуб в Германия и задачата им наистина е много тежка.
 
Доста хора биха заложили на победа за Байерн Мюнхен с хендикап в предстоящия мач. Разликата в класите между двата отбора е голяма. Ако разполагате с bwin бонус за спорт, може да подкрепите баварците да спечелят с поне 2 гола разлика в първия уикенд през месец май с футбол от Германия.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментирайте
Подобни новини
СУ „П. Р. Славейков“ се класира на държавните финали по баскетбол за момчета 5-7 клас
СУ „П. Р. Славейков“ се класира на държавните финали по баскетбол за момчета 5-7 клас
Сребърен медал за Мариела Маркова на мемориал „Цветанка Христова“
Сребърен медал за Мариела Маркова на мемориал „Цветанка Христова“
3 златни и 1 сребърен медал за „Десант” на Европейската купа, Руси Минев с победа на „SENSHI 21”
3 златни и 1 сребърен медал за „Десант” на Европейската купа, Руси Минев с победа на „SENSHI 21”
Момичетата на ВК "Добруджа 07" под 16 г. ще играят допълнителен турнир за класиране на финалите на Държавното
Момичетата на ВК "Добруджа 07" под 16 г. ще играят допълнителен турнир за класиране на финалите на Държавното



Яндекс.Метрика