Начало >Добруджа >Общество

Депутатът Пламен Манушев: Готвим се за избори през март (ВИДЕО)

26.10.2020 г. 15:08:11 ч.
/
Депутатът Пламен Манушев: Готвим се за избори през март (ВИДЕО)
За тези две години милиони левове са вкарани в болницата в Добрич, като заплатите на работещите бяха вдигнати. Болницата се стабилизира, но не успяха да се справят с пандемията от Ковид-19. Това заяви в студиото на медийна група „Добруджа“ депутатът от ГЕРБ от добрички избирателен район вицеадмирал Пламен Манушев. Той е категоричен, че партията не се е месила в избора на предишното ръководство. По думите му смяната преди две години е била по настояване на лекарите.
Относно работата на депутатите за своя избирателен район, Манушев, каза, че техен ангажимент е била рехабилитацията на северната дъга на околовръстния  път на Добрич, като депутатът очаква дейностите да приключат до декември.
Манушев е категоричен, че няма основания за предсрочни избори. Въпреки това, в партията се готвят за избори през март. Няма още решения за кандидати, подчерта Манушев. Той определи като фалшива новина това, че Деница Сачева ще бъде издигната за водач на листата на ГЕРБ за добрички район.
Пламен Манушев, който от началото на септември оглави комисията по външна политика в 44-ото НС, е категоричен, че резолюцията в Европейския парламент за България, е изцяло политическа. Тя е направена така, че да бъде срещу управляващите и показа до голяма степен в невярна светлина България като държава. Тази декларация ще има сериозни последствия за бъдещето отношение на европейските институции, включително и за разпределението на средства за новия програмен период, отбеляза народният представител, като подчерта, че тя е инициирана от български евродепутати – Елена Йончева и Радан Кънев.
Манушев признава, че има основания за критики. Виждаме слабости и проблеми, посочи депутатът, но отбеляза, че съдът е независима система и в много случаи решенията му не са такива, каквито им се иска на хората.
Отнасям се с уважение към президентската институция, но не ми харесват голяма част от действията на президента, заяви още Манушев.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Прогноза за времето на Никулден
Прогноза за времето на Никулден
Отбелязваме Международният ден на доброволеца
Отбелязваме Международният ден на доброволеца
Почитаме Св. Сава
Почитаме Св. Сава
55 нови случая на коронавирусна инфекция в област Добрич
55 нови случая на коронавирусна инфекция в област ДобричЯндекс.Метрика