Джеймс Хюит разтърси Англия: Принц Хари не е дете на Чарлз

30.12.2014 г. 10:25:00 ч.
/ ИА Добруджа
Джеймс Хюит разтърси Англия: Принц Хари не е дете на Чарлз
Принц Хари не е син на Чарлз, твърди театрален продуцент, Джеймс Хюит проговорил пред него
Джеймс Хюит разтърси за пореден път Бъкингам. Бившия капитан проговори пред театрален продуцент и хвърли бомба, която тресе цяла Англия. Според разказите му, принц Хари не е син на принц Чарлз, а негово дете.
В театралното представление „Истини, лъжи, Даяна" на автора Джон Конуей, се твърди, че британският принц Хари, четвъртия по ред претендент за британския престол, не е син на престолонаследника Чарлз, а е незаконно дете на покойната принцеса Даяна.
Спорното представление, чиято премиера в лондонския Уест Енд, е насрочена за 9 януари, предполага, че Хари е дете на един от любовниците на покойната „принцеса на народа", някогашният офицер от Кралската кавалерия, Джеймс Хюит.
Пиесата бе представена в Ню Йорк, а в нея авторът Конуей твърди, че Даяна е имала любовна афера с Хюит, 18 месеца преди да се роди Хари, подчертавайки, че младият принц има руса коса, подобно на Хюит, когато е бил млад, както и че принцът прилича повече на любовника на майка си. Конуей казва, че е прекарал две години време в разговори с Хюит, докато правел текста и че от него е получил много „откровени обяснения" и доказателства.
Джеймс Хюит разтърси Англия, принц Хари не е син на Чарлз?
В една реплика от пиесата, Хюит казва: „Даяна и аз имахме любовна връзка една година преди раждането на Хари. Това не доказва, че аз съм му баща, а че това е една неопровержима истина", пише a1on.mk.
Това не е първият път, когато се повдига въпроса за „бащинството" на Хари, особено след като в средата на 90-те години на 20 век, няколко години преди смъртта на Даяна, бе публично разкрито, че Хюит е бил един от нейните бивши любовници.
Скандална пиеса разкрива истината за принца?
Появата на новата постановка и разкриването на някои от диалозите на сцената, веднага предизвикаха бурни реакции в лондонските медии и сред журналисти, и коментатори, които отразяват събитията в британското кралско семейство.
Журналисти от някога най-тиражираният седмичник-таблоид „Нюз ъф дъ Уърлд" твърдят, че историята на Конуей е фалшива и че още през 2003 г. в направения ДНК тест, с взет кичур от косата на Хари, е установено, че Хюит не е бащата.
Други коментатори припомнят, че разкриването на връзката Даяна-Хюит и по-специално за бащинството на Хари е разгневило принцесата, както и че някогашният конен офицер още преди 11 години, сам опровергал историите за това, че той, а не Чарлз е баща на принц Хари.
В интервю през 2003 г., Хюит казва, че Даяна и той имал любовна афера през 1986 г., когато Хари вече е имал две години.
„Хората казват, че Хари и аз си приличаме, но аз не съм му баща", каза тогава Джеймс Хюит. Според лондонските медии, дилемата е дали той е признал истината тогава, или сега, в разговорите с Конуей.

Източник:Paqk.eu

Коментирайте
Подобни новини
Европрокуратурата започна работа
Европрокуратурата започна работа
Военно положение и в Азербайджан след съобщения за стотици убити в сблъсъците с Армения
Военно положение и в Азербайджан след съобщения за стотици убити в сблъсъците с Армения
Тръмп почти не е плащал данъци 15 г., обяви "Ню Йорк таймс"
Тръмп почти не е плащал данъци 15 г., обяви "Ню Йорк таймс"
Възобновяват се преговорите по сделката за Брекзит
Възобновяват се преговорите по сделката за БрекзитЯндекс.Метрика