Доколко популярни са залозите на живо?

16.08.2021 г. 14:22:53 ч.
/
Доколко популярни са залозите на живо?
Светът се променя постоянно и ежедневието ни става все по-динамично. Бетинг индустрията върви ръка за ръка с тенденциите, в търсене на най-добра услуга за своите клиенти. Залозите на живо се появиха преди години, а с навлизането на онлайн букмейкърите те изживяха същински ренесанс.
В момента вече са неразделна част от всеки букмейкърски сайт. Играта в реално време е все по-предпочитана пред правите колонки, за които се чака с часове. Сингълите също предразполагат повече време за следене. Вече има толкова много опции за лайв залози, че човек може да се изгуби в морето от различни предложения за дадения мач. Така най-нетърпеливите могат да получат максимална доза адреналин, докато следят любимия отбор или просто виждат очевидно превъзходство на един от двата състава. Можете да откриете всичко за залозите в реално време тук: www.nostrabet.com/bwin
 
Предимствата на живата игра са много
 
Често се пренебрегва човешкият фактор в спорта. Психологическото състояние на състезателите е изключително важно, но преди началото на дадена среща е невъзможно да се правят каквито и да е изводи. Тук на помощ идват лайв секциите. Играчите могат да правят изводи за себе си, наблюдавайки срещата и по този начин да се възползват максимално за успешна прогноза. И най-големите фаворити имат слаби срещи. Прогнозите в хода на сблъсъка дават чудесна възможност за търсене на изненади.
Навярно най-популярната опция в този тип залози е при лошо стечение на обстоятелствата за по-силния състав/състезател. Съвсем често хегемони като Байерн (Мюнхен) във футбола допускат гол в своята врата и коефициентът за тяхна крайна победа рязко скача. Опитните играчи именно това и чакат, за да изстрелят своята лайв прогноза!
 
Каква е разликата между залозите в реално време и стандартните?
 
При стандартната игра прогнозите стават на база предварителни данни. Коефициентите варират в зависимост домакинския фактор, мястото в класирането, класата на отбора и други. При прогнозирането на живо обаче букмейкърите следят самото развитие на срещата. Така, ако даден отбор се представя много по-силно – владее топката, създава опасности, не позволява на противника да развива нападенията си – то съвсем логично и ставката за отбелязване на следващ гол и победа ще бъде занижена в реално време.
Коефициентите постоянно варират при залозите в реално време и това е съвсем нормално, след като става въпрос за динамично бетинг поле.
Най-големи са промените при събитие с особено значение за хода на срещата. Такива могат да бъдат отбелязването на гол или изгонването на футболист, което ще постави единият отбор с числено превъзходство на терена.
 
Доколко популярна е играта на живо у нас?
 
В България лайв залозите са на пазара вече дълги години и са сред най-популярните избори за играчите. Вече изброихме предимствата, от които родните любители на прогнозите могат да се възползват.
Също така българските букмейкъри често предлагат бонуси за жива игра, което е допълнителен стимул за следенето на срещи в реално време. Пробивът на мобилните устройства пък ги прави по-удобни отвсякога.
Вече всеки може да прогнозира дадено лайв събитие с два клика на своя смартфон, от което и да е кътче на страната. Отскоро у нас има 5G мрежа – поредна полезна подробност, когато става въпрос за бързина на залозите. А тя е от фундаментално значение, когато говорим за игра в реално време.

Коментирайте
Подобни новини
Сребърен медал за Мариела Маркова на мемориал „Цветанка Христова“
Сребърен медал за Мариела Маркова на мемориал „Цветанка Христова“
3 златни и 1 сребърен медал за „Десант” на Европейската купа, Руси Минев с победа на „SENSHI 21”
3 златни и 1 сребърен медал за „Десант” на Европейската купа, Руси Минев с победа на „SENSHI 21”
Момичетата на ВК "Добруджа 07" под 16 г. ще играят допълнителен турнир за класиране на финалите на Държавното
Момичетата на ВК "Добруджа 07" под 16 г. ще играят допълнителен турнир за класиране на финалите на Държавното
ФУТБОЛ: „Добруджа“ се доближи до баража за А група след победа срещу „Марица“
ФУТБОЛ: „Добруджа“ се доближи до баража за А група след победа срещу „Марица“



Яндекс.Метрика