ФУТБОЛ: След облачното минало се вижда светъл хоризонт пред Добруджа (ВИДЕО)

02.08.2018 г. 11:30:12 ч.
/
ФУТБОЛ: След облачното минало се вижда светъл хоризонт пред Добруджа (ВИДЕО)
След облачното минало се вижда светъл хоризонт пред ФК Добруджа. За първи път виждам фланелката да е наситена с толкова много лога и емблеми на спонсори и фирми. Това заяви кметът Йордан Йорданов по време на пресконференцията, на която бяха представени спонсорите на футболния клуб. Радостно е, че можем да приобщим сериозни фирми, които искат да помагат на футбола в нашия град и това се вижда ясно не само от фланелките, но и от факта, че сме застанали един до друг, заедно на тази пресконференция, допълни кметът.
От ръководството на Добруджа подариха по една фланелка с името на всеки един от спонсорите – Община Добрич, Албена АД, Пионер Семена и Изида.
„Не само със спонсорството към футболния клуб, но и с ред други инициативи ще доближим още повече Добрич до Албена, което да бъде в полза на жителите на този наш прекрасен град. Не е тайна, че през последните няколко години оказахме сериозна подкрепа на футбола в Балчик, но съм убеден, че сега си идваме на мястото”, заяви изпълнителният директор на „Албена” АД Красимир Станев.
„Добруджа беше уважаван клуб в цяла България и ще се радвам да се завърне онази прекрасна атмосфера на стадиона, която да накара отново по 5-10 хиляди зрители да посещават футболните мачове”, изрази надежда Красимир Станев.
„Разбира се една от целите ни е да утвърдим Албена като водещ курорт в областта на спорта”, подчерта Станев и призна, че курортното селище ще кандидатства за домакинство на Световно първенство по плажен футбол през 2020 година. Подкрепата си за кандидатурата е обещал лично президентът на БФС Борислав Михайлов.
„Добрич има щастието, че изпълнителният директор на един от световните гиганти за производство на семена – „Пионер” Чавдар Дочев е от тук. Макар че от години не живее в Добрич, той милее за родния си град и винаги се отзовава, когато е поканен да помага”, заяви представителят на фирмата Георги Герджиков.
Председателят на УС на Добруджа Николай Милков изрази огромната си благодарност към всички спонсори, които са подали ръка на футболния клуб в тези тежки за спорта времена. Той обясни, че в скоро време предстои да бъде подписан и още един спонсорски договор с голяма фирма, която помага на цяла България в спорта, но поради технически причини представянето на този спонсор се отлага за кратко във времето.
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
БОКС: 18-годишна добричлийка записа дебют при жените на Странджата
БОКС: 18-годишна добричлийка записа дебют при жените на Странджата
ФУТБОЛ: „Добруджа“ приема „Суворово“ в последната си контрола
ФУТБОЛ: „Добруджа“ приема „Суворово“ в последната си контрола
ВОЛЕЙБОЛ: 12-та победа цели утре Добруджа 07 срещу Миньор
ВОЛЕЙБОЛ: 12-та победа цели утре Добруджа 07 срещу Миньор
ХАНДБАЛ: „Добруджа“ се готви за победа във Варна
ХАНДБАЛ: „Добруджа“ се готви за победа във ВарнаЯндекс.Метрика