Футболистите на „Добруджа“ очакват отборът да е сред най-добрите в групата (ВИДЕО)

13.08.2020 г. 16:53:56 ч.
/
Футболистите на „Добруджа“ очакват отборът да е сред най-добрите в групата (ВИДЕО)
Причината да избера „Добруджа“ е Светослав Петров, с когато се познаваме от години, сподели най-новото попълнение – бившият футболист на „Берое“ и „Етър“ Ерик Почански. Бившият младежки национал се присъедини към отбора в началото на тази седмица.

„Познавам повечето момчета. Вече направих няколко тренировки и мога да кажа, че колективът е добър. Виждам, че Светльо Петров е събрал наистина добри футболисти. Затова и реших да дойда тук“, сподели за медийна група „Добруджа“ Ерик Почански.

Той призна, че не е водил пълноценна подготовка до сега и не се чувства готов да излезе като титуляр още тази седмица, но отбеляза, че треньорът ще прецени кога да разчита на него.

Искам да сме в първите пет отбора и мисля, че това може да се случи, защото имаме добър треньорски екип и добри футболисти, заяви Ерик Почански.

Бях изненадан да видя толкова много фенове на „Добруджа“ в Созопол и им благодаря за подкрепата, сподели дефанзивният халф на отбора Якуб Идризов. Над 50 човека от Добрич подкрепяха жълто-зелените на старта на сезона.

„С огледа на играта ни през подготовката, можехме да се представим по-добре срещу „Созопол“. От нас се очаква по-добра игра. Лесен мач няма да има със сигурност. Това важи и за предстоящия срещу „Лудогорец 2“. Те са млади момчета, но в Разград се работи изключително добре и професионално. Смятам обаче, че от нашата игра зависи дали ще успеем да спечелим“, заяви Якуб Идризов.

Винаги си поставям високи цели, затова се надявам да завършим в ТОП 3, сподели Ахмед Адемов, който през лятото се завърна в „Добруджа“. След година и половина в Добрич, той изкара същия период в „Пирин“, а сега отново е основен играч в защитата на жълто-зелените.

Бяхме малко пренавити и това ни попречи да спечелим в Созопол, сподели Ахмед Адемов. Той вярва, че след равенството на старта, в събота „Добруджа“ ще запише първа победа при домакинството на „Лудогорец 2“.

Репортаж на Димитър Узунов и Петър Петров
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
ВОЛЕЙБОЛ: „Добруджа 07“ победи „Дунав“ в първата контрола
ВОЛЕЙБОЛ: „Добруджа 07“ победи „Дунав“ в първата контрола
Никола Михов ще участва на Балканиадата по лека атлетика
Никола Михов ще участва на Балканиадата по лека атлетика
ВОЛЕЙБОЛ: „Добруджа 07“ с първа контрола за предсезонната подготовка
ВОЛЕЙБОЛ: „Добруджа 07“ с първа контрола за предсезонната подготовка
Международният бридж фестивал "Добрич 2020" ще се проведе тази седмица
Международният бридж фестивал "Добрич 2020" ще се проведе тази седмицаЯндекс.Метрика