LC WAIKIKI отвори магазин в Добрич (ВИДЕО)

11.01.2019 г. 11:53:10 ч.
/
LC WAIKIKI отвори  магазин в Добрич (ВИДЕО)
Днес  LC WAIKIKI откри свой магазин и в град Добрич. Той се намира на околовръстния път, до магазин  Jysk. Това е  19-ти магазин в страната, а Добрич е деветият град, в който стъпва фирмата, а магазинът е 19-ти поред. След откриване на магазини в големите градове вече се намираме в т. нар. момент на втора вълна на експанзия в която ще отваряме магазини в градове с население между 50 000 и 100 000 жители, коментира  Владислав Танчев, управител на LC WAIKIKI в България.  Избрахме Добрич защото  отговаря на нашите критерии и изискания. Намерихме добра локация, а с наемодателя успяхме да договорим условия, които са  изгодни и за двете страни, допълни той. Политиката на фирмата е насочена към задоволяване на нуждите на цялото семейство с облекла и аксесоари. На клиентите се предлага възможност  да пазаруват на достъпни цени и добро качество.
За разкриването си на всеки магазин фирмата влага финансов ресурс от  500 000 евро.  15 са откритите работни места в Добрич, а магазинът се помещава на търговска площ от 1 200 кв.м. По случай откриването на магазина в Добрич LC Waikiki ще зарадва своите клиенти със специална оферта - „Вземи 4 – плати 3!”. Офертата ще е валидна до неделя и ще важи за всички артикули.

Репортаж на Даниела Русева и Стефан Калев
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика