LC WAIKIKI отвори магазин в Добрич (ВИДЕО)

11.01.2019 г. 11:53:10 ч.
/
LC WAIKIKI отвори  магазин в Добрич (ВИДЕО)
Днес  LC WAIKIKI откри свой магазин и в град Добрич. Той се намира на околовръстния път, до магазин  Jysk. Това е  19-ти магазин в страната, а Добрич е деветият град, в който стъпва фирмата, а магазинът е 19-ти поред. След откриване на магазини в големите градове вече се намираме в т. нар. момент на втора вълна на експанзия в която ще отваряме магазини в градове с население между 50 000 и 100 000 жители, коментира  Владислав Танчев, управител на LC WAIKIKI в България.  Избрахме Добрич защото  отговаря на нашите критерии и изискания. Намерихме добра локация, а с наемодателя успяхме да договорим условия, които са  изгодни и за двете страни, допълни той. Политиката на фирмата е насочена към задоволяване на нуждите на цялото семейство с облекла и аксесоари. На клиентите се предлага възможност  да пазаруват на достъпни цени и добро качество.
За разкриването си на всеки магазин фирмата влага финансов ресурс от  500 000 евро.  15 са откритите работни места в Добрич, а магазинът се помещава на търговска площ от 1 200 кв.м. По случай откриването на магазина в Добрич LC Waikiki ще зарадва своите клиенти със специална оферта - „Вземи 4 – плати 3!”. Офертата ще е валидна до неделя и ще важи за всички артикули.

Репортаж на Даниела Русева и Стефан Калев
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Аутлет Германия откри втори магазин във Варна (ВИДЕО)
Аутлет Германия откри втори магазин във Варна (ВИДЕО)
Фирмите без регистрация по ДДС сменят касовите си апарати до 30 юни
Фирмите без регистрация по ДДС сменят касовите си апарати до 30 юни
Община Добрич ще се рекламира с 5600 лв. като туристическа дестинация
Община Добрич ще се рекламира с 5600 лв. като туристическа дестинация
Магазин „АУТЛЕТ Германия” в Добрич е на нов адрес – по-голям, с повече избор, но със същите атрактивни цени (ВИДЕО)
Магазин „АУТЛЕТ Германия” в Добрич е на нов адрес – по-голям, с повече избор, но със същите атрактивни цени (ВИДЕО)Яндекс.Метрика