Начало >Добруджа >Общество

Мая Манолова откри офис на „Изправи се БГ“ в Добрич (ВИДЕО)

18.09.2020 г. 14:25:09 ч.
/
Мая Манолова откри офис на „Изправи се БГ“ в Добрич (ВИДЕО)
Председателят на Гражданската платформа „Изправи се БГ“ Мая Манолова днес откри офис на организацията в Добрич. Той се намира в центъра на града - на бул. „25-ти септември“ 62, под пицария „Гардения“.

Офисите на „Изправи се БГ“ ще се превърнат съвсем скоро в предизборни щабове, защото предсрочните парламентарни избори са неизбежни, заяви на пресконференция след откриването на офиса Мая Манолова. Единственото обяснение защо Борисов не подава оставка е, че има още средства, които следва да бъдат отклонени и подозираме, че такива, предназначени за възстановяване на фирмите след пандемията, не се насочват по прозрачен и обективен начин, а ще бъдат употребени от фирми, близко до властта, заяви още председателят на „Изправи се БГ“.

Гражданската платформа има структури във всички областни градове на страната, без един, както и в много други населени места, обясни Мая Манолова. На изборите ще участваме с широка партньорска Анти-Бойко Борисов мрежа, в която влизат граждански организации, инициативни комитети, граждани и партии, добави тя. Повишаването на доходите на българските граждани е основният приоритет, зад който заставаме, заяви Мая Манолова.

Благодарение на усилията на НОИ – Добрич и на прокуратурата, бяха осигурени необходимите документи, за да може работниците от мина „Оброчище“ да получат неизплатените им заплати, добави тя. Това ще се случи в края на октомври или в първата половина на ноември. Аз съм в непрекъсната връзка с директора на Фонда за гарантиране на вземания, която също положи много усилия, за което й благодаря, сподели Мая Манолова.

Репортаж на Димитър Узунов и Петър Петров
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Времето в неделя - 25 октомври
Времето в неделя - 25 октомври
Голям интерес към акцията за събиране на непотребни ел. уреди в Добрич, има забавяне в графика
Голям интерес към акцията за събиране на непотребни ел. уреди в Добрич, има забавяне в графика
Местим стрелките на часовника - за последен път?
Местим стрелките на часовника - за последен път?
Печатарска работилница „Красотата на буквите“ организира РИМ-Добрич
Печатарска работилница „Красотата на буквите“ организира РИМ-ДобричЯндекс.Метрика