Маргарита Хранова: Добрич е прекрасен град, тук имам много приятели

03.07.2018 г. 10:27:47 ч.
/
Маргарита Хранова: Добрич е прекрасен град, тук имам много приятели
- Добричката публика обича Маргарита Хранова и я очаква всяка година. Този път в различен формат…
Приятно ми  е, че отново имам възможност да бъда във вашия град. Той е прекрасен и имам много почитатели и приятели. Тази година съм поканила не колеги от моето поколение, а по-млади хора, с които се запознах в този формат „Като две капки вода“. Дойде ни идеята да направим такава връзка. Тъй като те пяха мои песни, аз пък техни и решихме да направим нещо различно и интересно. Това е различна палитра от различни изпълнители.
- С кого си паснахте най-много в тази компания - Софи Маринова, Боби турбото, Славин Славчев?
С всеки един от тях съм близка приятелка. Контактувахме, бяхме заедно на грим и костюми. Софи, разбира се, като момиче, с което бяхме в една гримьорна, си говорихме повече. Тя ми разказваше нейни истории. Много мило момиче. Изключително натурална и земна, естествена и затова много ми допадна. В нейния жанр тя е изключителен изпълнител. Тя представи много красиви песни в „Капките“. Славин пък спечели формата. Всеки се представи много достойно.
- Кое от Вашите превъплъщения Ви легна най-добре? Може би, Гери Никол, което Ви донесе първо място?
Няма да пея песни на Гери Никол, не участва в този концерт. Мислех да я поканя за софийския концерт, но не успях да се свържа. За мен това превъплъщение беше страхотно предизвикателство. Пея песента на Софи „Едерлези“, ще направим връзка с нея. Славин пее моята „Оставаме“, пеем  я заедно. Всеки от тях е изключителен професионалист и се справя  прекрасно.
- Гледаме Ви в риалити формати. Какво Ви носят тези участия? Промени ли се животът Ви след тях?
Не, по никакъв начин не се е променил животът ми.  Аз съм професионалист човек. Това е моята работа – нещо, което ми се предоставя като предизвикателство. Човек трябва да е много глупав, за да не възприеме тези предизвикателства. Да провери самия себе си - докъде може,  как да се справи, може ли още. Не ми се промени животът, но сега имам повече приятели, повече познати. Извлякох положителни  дивиденти от риалити предаванията. Който ме срещне, всеки е изказал едно добро чувство, да не кажа възхищение. Винаги съм била с положителна енергия и съм се заредила от тях аз самата.  Фенската ми публика от по – младите, дори от дечурлиги, много се увеличи, особено след „Капките“. Голяма забава е как всички ме наричат Марги и идват да се снимат с мен. Весело и приятно е наистина.
- Семейството – синовете, внуците, как приемат участието Ви?
Те са тези, които ме подкрепят, те ме навиха. Накараха ме да поема тези ангажименти. За тях е интересно, очакват разкази после. На „Капките“ бяха почти винаги с мен. Писаха, че са казвали да се прибирам, да напусна формата. Това не е истина, опровергавам го и пред Вас.
- Докато във "ВИП Брадър" бяхте изключително положителен образ, то случи ли се в „Капките“ да изпадате в униние от последните места?
Не! Не съм се надявала, че ще бъда на първите места. Първо аз много трудно мога да избягам от самата себе си. Когато ме поканиха, много се замислих дали да отида, все пак 45-50 години градя своя образ. Първоначално мислех, че ме канят за жури, но местата на журито бяха заети  и Дони ме покани да участвам. Той каза: „Ти си професионалист - колкото се справиш, толкова. Важното е да се забавляваме в това позитивно предаване”. Това, че съм била на последните места изобщо не ме притеснява. Там наистина е забава - един е добър в едно, друг - в друго. Никога никой не е бил в буквалните образи на изпълнителите. Достатъчно беше уважението на публиката, а и на журито към мен. Точките са това -  все някой трябва да е и с ниски точки. Нямам комплекси.
- Защо избрахте Добрич за начало на турнето?
Аз си го обичам Добрич. Знам, че публиката е невероятна, зареждаща, изключително топла. Така се случи, че стартираме точно от Добрич, за което никак не съжалявам. Чувствам се добре на сцената - публиката ме посреща радушно.
- Вашите песни се пеят по конкурси - „Устрем“, например. Как оценявате този факт?
Да, „Устрем“, „Копнеж“ - това са песни точно за конкурси, разгънати с голям диапазон, с емоция. Може би, затова децата, за да се представят добре, да покажат своите качества, ги  избират като по-трудни песни. Не се пеят лесно и доказват възможности. Мен това много ме радва. Аз съм се старала да пея освен по-леки и забавни песни, и по-сериозни в професионално отношение. Ето, аз сега подготвям съвсем нов албум, с нови неща. Той всъщност е двоен - в единия диск с нови неща, а в другия - с моите популярни песни и малко позабравени дори. Албумът ще е пак с моите златни хитове. Единият диск - „Мелодия за двама“,  а другият - „Златна колекция“ или  „45 години на сцена Марги Хранова“.

Коментирайте
Подобни новини
Христо Христов: За добруджанския танц се искат много душа и сърце
Христо Христов: За добруджанския танц се искат много душа и сърце
Проф. д-р Костадин Бураджиев: Фолклорът е жив, но се нуждае от защита от мръсните ръце, посягащи към него
Проф. д-р Костадин Бураджиев: Фолклорът е жив, но се нуждае от защита от мръсните ръце, посягащи към него
Катя Петкова: „Градски транспорт” не гони печалби, а ефективна услуга за добричлии
Катя Петкова: „Градски транспорт” не гони печалби, а ефективна услуга за добричлии
Димитър Тачев: Албена е положителен контрапункт на случващото се в туризма у нас
Димитър Тачев: Албена е положителен контрапункт на случващото се в туризма у насЯндекс.Метрика