Мебелна фирма „Ясен” отвори втори магазин – в бившия комплекс „Аско Деница” (ВИДЕО)

19.03.2020 г. 10:11:11 ч.
/
Мебелна фирма „Ясен” отвори втори магазин – в бившия комплекс „Аско Деница” (ВИДЕО)
Поради повишения интерес и търсене на качествени мебели, фирма "Ясен" отвори своя втори магазин в Добрич. Той се намира в бившия търговски комплекс „Аско Деница”, на пътя за Варна. В магазина ще откриете цялостни решения за вашия дом. Мебелите са от среден и висок клас, на български и чуждестранни производители. Фирма "Ясен" работи с водещи марки както от България, така и от Европа и Азия.

Най-новите и модерни тенденции в обзавеждането са подредени в отделни пространства, аранжирани като стаи. Така клиентът добива по-ясна представа, как биха изглеждали мебелите в дома, как могат да се разположат и раздвижат.
Магазин "Ясен" предлага мека мебел, канапета, ъглови дивани, офис мебели, корпусна мебел, секции, кухни, шкафове, обзавеждане за антрета и мебели от масив, които вече е трудно да се намерят в нашия град.

Фирмата разполага със складова площ от над 1000 кв.м., в които са налични изложените в магазина мебели, а също така и такива, които се предлагат по каталог. В магазина на мебели „Ясен” се предлагат и мебели по индивидуален проект и размери, за да се удовлетворят всички желания и изисквания на клиента.  
Предлаганото обзавеждане е с изключително високо качество, а цените - напълно достъпни. Всеки месец се предлагат мебели на промоционални цени. Като допълнителна услуга се предлагат монтаж на закупени стоки от магазина и безплатен транспорт в рамките на града.
 
Фирма "Ясен" е създадена през 2014 година, с управител Тошко  Димов. Първият магазин е в сградата на автогара Добрич, където също се предлагат мебели на водещи български и европейски марки.
 
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Как Великобритания възражда хазарта
Как Великобритания възражда хазарта
Няма работници за животновъдството, фермери привличат кадри от Молдова и Азербайджан  (ВИДЕО)
Няма работници за животновъдството, фермери привличат кадри от Молдова и Азербайджан (ВИДЕО)
„Кортева“ представи хибриди царевица и слънчоглед на фермерите от Добруджа (ВИДЕО)
„Кортева“ представи хибриди царевица и слънчоглед на фермерите от Добруджа (ВИДЕО)
Проф. Иван Киряков: Годината е много добра за изводи (ВИДЕО)
Проф. Иван Киряков: Годината е много добра за изводи (ВИДЕО)Яндекс.Метрика