Начало >Добруджа >Регионални

МЕСТНИ ИЗБОРИ:Корнелия Нинова подкрепи кандидати за кметове и общински съветници на БСП в област Добрич (ВИДЕО)

06.10.2019 г. 13:01:58 ч.
/
МЕСТНИ ИЗБОРИ:Корнелия Нинова подкрепи кандидати за кметове и общински съветници на БСП в област Добрич (ВИДЕО)
Председателят на Националния съвет на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова  посети Добрич днес. Визитата й в града бе с цел подкрепа  на кандидатите за кметове и общински съветници от област Добрич.  На събитието присъстваха   Соня Георгиева- кандидат за кмет на Община Добричка, Нина Ставрева -кандидат за кмет на Община Каварна, Валентин Димитров - кандидат за кмет на Община Генерал Тошево, Здравко Здравков - кандидат за кмет на Община Крушари и Георги Петков -кандидат за кмет на Община  град Добрич.
„Община Добричка е била червена 30 години. Аз и моят екип, и всички кандидати за общински съветници ще работим за запазването на тази община в редиците на БСП”, заяви в обръщение към гостите Соня Георгиева – кандидат за кмет на Добричка община. „Кампанията няма да бъде лека”, отбеляза тя, но изрази убеденост, че с амбиция и воля ще се стигне до успех. „Неслучайно в област Добрич има две жени- кандидати за кмет на община. Искам да Ви убедя, че ние сме успешните кандидати, че имаме силата, волята и устрема да доведем до успех изборите на 27 октомври”, категорична бе  тя.
„Изключително приятно е да видиш партията така мобилизирана, единна и с енергия,  и сили да тръгва на тези избори”, каза  пред присъстващите в залата Корнелия Нинова. „Познавам кандидатите за кметове като почтени хора и професионалисти, отдадени на жителите на своите общини. Тенденциите за промяна са прекрасни и затова вярвайте в тази промяна”, призова още  председателят на НС на БСП Корнелия Нинова.
 
 
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Проблем с избора на временен кмет на община Генерал Тошево
Проблем с избора на временен кмет на община Генерал Тошево
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Соня Георгиева: Жителите в община Добричка могат да имат по-добро бъдеще,  ако то се гради от хора, които имат силата да вземат решения (ВИДЕО)
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Соня Георгиева: Жителите в община Добричка могат да имат по-добро бъдеще, ако то се гради от хора, които имат силата да вземат решения (ВИДЕО)
Приключва ремонтът на пътя за Тузлата
Приключва ремонтът на пътя за Тузлата
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Европейските средства са важни за по-доброто развитие на Община Генерал Тошево (ВИДЕО)
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Европейските средства са важни за по-доброто развитие на Община Генерал Тошево (ВИДЕО)Яндекс.Метрика